TRIF er blandt AGFs samarbejdsklubber på Djursland, der er inviteret til fodbold på Ceres Park. Foto: TRIF

TRIF er blandt AGFs samarbejdsklubber på Djursland, der er inviteret til fodbold på Ceres Park. Foto: TRIF

Samarbejdsklubber fra Syddjurs til AGF-fodbold

Thorsager-Rønde Idrætsforening, IF Midtdjurs, Ebeltoft Idrætsforeninger og flere fra Syddjurs Kommune deltager i Samarbejdsklubbernes Dag

SPORT Søndag 1. september indbyder AGF alle klubbens samarbejdsklubber til fodbold og fest i Ceres Park i Aarhus, hvor fællesskabet og sammenholdet fejres før og under AGF’s kamp mod EfB, der starter kl. 12.

Det er fjerde gang, AGF inviterer sine mere end 60 samarbejdsklubber til Samarbejdsklubbernes Dag. Og sidste år var der et rekordhøjt antal deltagere med 2.500 spillere, trænere og ledere på plads til en festdag i skoven i Aarhus.

"Vi håber, at vi bliver lige så mange eller måske endda flere på næste søndag, hvor vi både siger tak til vores gode samarbejdsklubber og hylder fællesskabet omkring fodbolden. Det bliver en farverig og flot indpakning om en stor fodboldoplevelse," siger chef for AGF Klubsamarbejde, René Frost, i en pressemeddelelse om begivenheden.

Som noget nyt kåres Årets Samarbejdsklub og Årets Frivillig i en samarbejdsklub. Her er der indløbet mange indstillinger og prismodtagerne afsløres i forbindelse med kampen mod EfB.

Alle samarbejdsklubber i Syddjurs Kommune er inviteret til kampen, der står i klubbernes tegn og byder på mange sjove aktiviteter for børn og resten af familien.

For udover selve fodboldkampen byder programmet også på forskellige aktiviteter.

For eksempel udvider AGF AL Bank Fanzonen med ekstra aktiviteter som for eksempel hoppeborge, fodbolddart, mini-baner, mål-konkurrencer og andre sjove aktiviteter for børn og barnlige sjæle. I fanzonen kan man også møde spillere og Aros, der er klar på selfies og autografer, og under kampen får de inviterede samarbejdsklubber deres helt eget afsnit på en tribune på Ceres Park.

AGF oplyser i øvrigt, at hvis der er klubber, der stadig mangler at tilmelde sig til søndagens fest, så kan man henvende sig til sin træner eller direkte til AGF.

-feldt

Publiceret 29 August 2019 16:30