Cheftræner Robert Sørensen og hans svende kan nu koncentrere sig om at finde fodfæste i Danmarksserien. Arkivfoto

Cheftræner Robert Sørensen og hans svende kan nu koncentrere sig om at finde fodfæste i Danmarksserien. Arkivfoto

Pokalfodbold: Kontant afregning og pokalsmæk til FC Djursland

VSK Aarhus fra 2. Division var foran med 3-0 efter en halv time i pokalkampen og vandt med 4-1 over FC Djursland

Af
Martin Schultz

I pokalkampen tirsdag aften mod VSK Aarhus fra 2. Division havde FC Djursland muligheden for at drille et hold fra en højere række og med en sejr sikre sig en mulig publikumstræfferm hvis man skylle være så heldig at trække superligaklubber som Randers Freja eller AGF, som træder ind i Sydbank Pokal i 3. Runde.

Men det blev ved de gode forhåbninger, for mødet mellem de to klubber viste trods alt forskellen på et Danmarksseriehold og et oprykkerhold til 2. Division med en placering i den nedre del af tabellen. For Aarhus VSK Aarhus satser stort med den tidligere superligaspiller i AGF og Hobro, Jens ”Mubas” Gjesing, som træner, og senest med hans jævnaldrende tidligere klubkammerat Martin Mikkelsen med over 100 superligakampe for Hobro som konsulent i trænerteamet.

VSK Aarhus satte nemlig tidligt i kampen tingene på plads med to hurtige scoringer indenfor 20 minutter.

”Vi kom bagud på to kæmpefejl, som jeg meget gerne havde set var undgået,” siger FC Djurslands cheftræner Robert Sørensen.

Frederik Laursen målscorer

FC Djursland stillede op i 3-5-2 formation og gik dermed ud til pokalkampen med en mere offensiv indstilling end i de sidste to turneringskampe, hvor holdet overvejende havde fokus på den defensive organisation,

”Vi havde Anders Emil Hjort på mål og med Gustav Friis Overgaard, Nichlas ”Høffe” Høpfner Hanen og Emil Bjerre Busk i bagkæden. På midtbanen spillede Kristian Alvarez Gertsen, Rasmus Cramer og Frederik Laursen med Søren Koch Østergaard og Christian Rytter Fløjborg på kanterne, som skulle falde tilbage på backpladserne i defensiven. Benjamin Lahn Sørensen og den fra karantæne tilbagevendte Nicolaj Jarsmer spillede i tomandsangrebet.

VSK Aarhus bragte sig foran med 3-0 inden Frederik Laursen få minutter før halvleg reducerede til 3-1 på Søren Koch Østergaards oplæg efter et fremragende sololøb.

Håber på heldet lørdag

Vi var bagud med 3.1 ved pausen og kunne vi score til 3-2 ville vi åbne kampen igen i 2. Halvleg.”

Nicolaj Jarsmer havde en kæmpechance, og midt i halvlegen blev Benjamin Lahn Sørensen snydt for et straffespark. Men fire minutter efter lå bolden i vores mål til 4-1, så de kamp blev ikke åbnet,” siger Robert Sørensen.

Nu håber Robert Sørensen, at heldet er på FC Djurslands side på lørdag, når Viby IF kommer på besøg på HSM Arena.

Viby IF ligger næstsidst i rækken med kun en sejr og et nederlag på 7-1 til Kjellerup IF, som FC Djursland i sin seneste kamp besejrede med 2-1 på en overtidsscoring af Morten Bruun.

Kampen på HSM Arena fløjtes op lørdag kl.15.00.

Kampfakta

Sydbank Pokal 2019/20, 2. Runde

FC Djursland - VSK Aarhus 1 - 4 (1 - 3)

Tirsdag 3. september kl. 17,15 på HSM Arena i Grenaa

Målscorere:

  • 0 - 1 Thomas Rohde (13. min.)
  • 0 - 2 Thomas Rohde (19. min.)
  • 0 - 3 Mark Mikkelsen (30. min.)
  • 1 - 3 Frederik Laursen (43. min.)
  • 1 - 4 Rasmus Boserup Nielsen (70. min.)

Publiceret 06 September 2019 08:30