Molsløbet har fået nyt logo

Molsløbet har fået nyt logo

Klar med løbeskoene? - Molsløbet er tæt på

Traditionen med at løbe i det kuperede terræn i Mols Bjerge 3. lørdag i september holdes naturligvis ved lige. I år er det 42. gang

Af
Lars Norman Thomsen

MOLS Molsløbet starter i år for 42. gang lørdag 21. september fra pladsen ved Molshallen og rundt i Mols Bjerge med 5 ruter: 4,2 km, 6 km, 11.4 km, halvmaraton og maraton.

I år er der ændret lidt på ruterne til halv- og helmaraton, fordi der er oprettet en storfold med kvæg på et område, hvor ruten tidligere gik over arealet. Man må stadig gerne gå gennem foldene med kvæg, men arrangørerne har valgt at lægge ruten uden om folden.

"Som noget nyt i år arbejder vi på at lave et samarbejde med lokale aktører, så der udbydes kortere gåture med guide, der fortæller om områdets interessante emner," fortæller Nete Thomsen, der er med til at arrangere Molsløbet.

På den korte rute vil Poul Erik Bærentzen fortælle om Knebel, Molsskolen og ikke mindst Knebel Kirke, hvor kunstneren Bjørn Nørgaard har lavet et moderne og smukt alter. Turen er ca 1,5 km lang, og der vil i stedet for tid og diplom blive kvitteret med en kop kaffe og kage på festpladsen ved Molshallen.

Endvidere samarbejder arrangørerne med fotograf Ann Malmgren fra fotografikurser.dk, der sender kursister ud for at følge dagen bl.a. ved løberuter og ved festpladsen ved Molshallen.

Publiceret 11 September 2019 12:30