Vivilds seniortrup har nu pakket støvlerne i tasken efter weekendens 2-0 nederlag til IFSK i en vind-eller-forsvind-kamp om en oprykningsfinale til Jyllandsserien-2: Foto: Team Vivild

Vivilds seniortrup har nu pakket støvlerne i tasken efter weekendens 2-0 nederlag til IFSK i en vind-eller-forsvind-kamp om en oprykningsfinale til Jyllandsserien-2: Foto: Team Vivild

Seriefodbold: Mikkel Terkelsen - Vivild IF - 2-0

Vivild tabte til en bedre modstander i lørdagens playoffkamp om retten til en oprykningsfinale mod Kristrup om at spille i Jyllandsserien efter nytår

Af
Lars Norman Thomsen

Mange serietrænere har allerede erfaret, at der i aarhusianske IFSK går en fyr rundt, Mikkel Terkelsen, som har et niveau, der langt overstiger serierækkerne.

Lørdag fik også Vivild syn for sagen, da holdet mødte klubben, der er startet af statskundskabsstuderende på Aarhus Universitet - på en kunstgræsbane i Danmarks næststørste by.

Her udgjorde Mikkel Terkelsen forskellen på de to hold, og han var med sine to mål afgørende for, at IFSK kunne trække sig ud af opgøret med en sejr på 2-0 (1-0).

Opgøret var en såkaldt playoff-kamp mellem to hold, der var sluttet som nummer to i deres respektive Serie 1 kredse.

"IFSK vandt fortjent på mål af Mikkel Terkelsen. Den unge mand spilder hans talent nede i serierækkerne," siger Vivilds cheftræner Michael Blom.

"Vi fik desværre ikke skabt den helt åbne chance, som kunne bringe os foran i kampen. Vi spillede og fightede ellers en fin kamp, men må også indrømme, at vi ikke var skarpe nok på den sidste 1/3 af banen."

Michael Blom godkender sæsonen, hvor Vivild samlede 26 point i 14 kampe, og det var nok til en sikker andenplads i Serie 1.

IFSK er nu klar til en afgørende finale om oprykning til Jyllandsserien-2. Holdet spiller lørdag på Kristrup Stadion mod det rødblusede hjemmehold, der sluttede på en prekær 7. plads i Jyllandsserien, som var lig med en playoff-finale.

Fænomenet Terkelsen

Mikkel Terkelsen, 23, som er outstanding hos IFSK, ifølge Michael Blom, har en fortid i Kolding BK i Danmarksserien.

Han forlod klubben, da han flyttede til Aarhus for at læse.

Her er den hurtige mand fortsat med at score mål, som han også gjorde det i Kolding BK. Så meget, at Horsens Freja-træner Allan Dvinge i oktober 2019 i Horsens Folkeblad blev kaldt den klart største profil i serie 1.

Det skete dagen efter, at han i en indbyrdes kamp lavede tre mål og havde en assist i IFSK sejren over Horsens Freja.

Publiceret 12 November 2019 13:54