Hornslet IF hænger på i toppen af 3. Division. Simone Handberg Pedersen (60) blev topscorer med 11 rene mål i Hornslet IF’s storsejr over Grindsted GIF, Håndbold. Foto: Hornslet IF

Hornslet IF hænger på i toppen af 3. Division. Simone Handberg Pedersen (60) blev topscorer med 11 rene mål i Hornslet IF’s storsejr over Grindsted GIF, Håndbold. Foto: Hornslet IF

Divisionshåndbold: Hornslet IF blæste bundhold ud af banen i storsejr

Hornslet IF’s divisionsdamer førte med 15-3 ved halvleg, da bundholdet Grindsted GIF blev lammetævet med 28-12

Af
Martin Schultz

“Det bliver nemt lidt rodet, når man lukker kampen så hurtigt.”

Det siger Hornslet IF’s divisionstræner Max Ørum Christensen, efter at hans hold mandag aften blæste bundholdet Grindsted GIF ud af banen på hjemmebane i Hornslet Idræts- og Kulturcenter.

Der var aldrig tale om reel modstand fra Grindsted GIF’s side, som allerede tidligt i kampen kom bagud med 8-1. Ved halvleg stod det 15-3 til hjemmeholdet.

“Og så havde Grindsted GIF faktisk en dygtig målmand, og vi brændte et hav af chancer.Vi fik fat i bolden og løb op og afsluttede i den anden ende, men gjorde det ikke godt nok. Men jeg er meget tilfreds med mit hold, som præsterede en fin kamp. Der er ikke meget at spille om, når man kommer ud til en 2. halvleg og er foran med 15-3. Men vi steppede op for hinanden og vandt 2. halvleg med 14-9,” siger Max Ørum Christensen.

En medvirkende årsag til det fine resultat var også Maria Pape Andersens indsats i målet.

“Maria Pape Andersen afløste en sygdomsramt Malene Breinbjerg og stod en virkelig god kamp. Det er stærkt stået kun at lukke 12 mål ind i en hel kamp,” siger Max Ørum Christensen.

Lærepenge var givet godt ud

Udover Malene Breinbjerg var også Julie Kristine Svendsen ramt af sygdom, men gennemførte kampen.

Med på holdet var også det kun 17-årige stortalent Mikkeline Mikkelsen, som fik det sidste kvarter på banen og spillede både højre fløj og højre back og kom på tavlen med et enkelt mål.

“Mikkeline var med som gardering og fik det sidste kvarter på banen for at give hende en fornemmelse af kampene på det her niveau. Hun havde fine aktioner og gjorde det rigtig godt i duelspillet. De lærepenge var givet godt ud,” siger Max Ørum Christensen.

Især Sara Thrue gjorde det godt i både forsvar og angreb og kom på måltavlen med et enkelt mål, men fik også tilkæmpet sig to straffekast.

Hornslet IF’s andethold ligger på førstepladsen

Max Ørum Christensen valgte ikke at bruge Katrine Solgaard, som blev sparet til andetholdets kamp mod Randers KFUM på søndag.

Med en sejr over Randers KFUM kan Hornslet IF 2 sikre sig førstepladsen i Jyllandsserien, og holdet får med denne placering to point med over i den ombrudte række efter jul.

Inden kampen ligger Hornslet IF 2 alene på førstepladsen med 12 point efter ni kampe.

Hornslet IF’s divisionsdamer skal næste tirsdag ud på en lang tur til Lemvig for at møde Lemvig Nissum Håndbold. Hornslet IF ligger i top-tre, mens Lemvig Nissum Håndbold ligger i den nederste halvdel i rækken.

“Lemvig Nissum Håndbold er et udmærket hold midt i rækken. Vi skal på langfart, så det bliver en typisk hverdagsaftenkamp. Vi skal være klar, for ellers får vi det svært,” slutter Max Ørum Christensen.

Kampfakta:

3. Division damer, Pulje 3

Hornslet IF - Grindsted GIF, Håndbold 28 - 12 (15-3)

Mandag 2. december kl.19.30 i Hornslethallerne

Målscorere:

  • Simone Handberg Pedersen 11 mål
  • Linda Assing Christensen, 5 (3) mål
  • Maja Hentze Andersen, 3 mål
  • Emilie Gammelvind Sørensen, 3 mål
  • Julie Kristine Svendsen, 3 mål
  • Mai Søgaard Bang, 2 mål
  • Sara Thrue, 1 mål
  • Mikkeline Mikkelsen, 1 mål

Publiceret 03 December 2019 20:57