X-Mas Cup 2020 har deltagelse af over 30 hold. Foto: X-Mas Cup

X-Mas Cup 2020 har deltagelse af over 30 hold. Foto: X-Mas Cup

X-Mas Cup 2020: Klar til ny omgang håndbold for rutinerede kæmper af begge køn

Det traditionsrige håndboldstævne for spillere med en fødselsår, der går et pænt stykke tilbage i tiden, spilles første lørdag i det nye år i Assentoft-Hallerne

Af
Lars Norman Thomsen

Så er det snart tid til årets X-Mas Cup. Lørdag 4. januar 2020 afholdes stævnet i Assentoft-Hallerne. Støtteforeningen for Hørning Gymnastikforening, der som altid er tovholder og arrangør, håber, at mange vil komme og være med til skabe en god og hyggelig stemning dagen igennem.

"X-Mas Cup er efterhånden blevet en tradition for rigtig mange håndboldspillere af den lidt ældre årgang, og for holdene i de seks rækker, venter der en dag med socialt samvær, kampe der spilles for at blive vundet – for hvem vil ikke gerne lige vinde over de gamle ærkerivaler en gang til," siger Camilla Scharling Markussen fra X-Mas Cup Udvalget.

Der er tilmeldt over 30 hold til X-Mas Cup 2020, hvilket er flere end der var til stævnet i 2019. X-Mas Cup 2020 bliver nr. 32 i rækken.

Stævnets hovedsponsorer Sparekassen Kronjylland, Dansk Revision, Randers og Øldepotet Randers, har leveret præmier til vinderne af de seks rækker.

De første kampe fløjtes i gang klokken 9 i begge haller, og kampene forventes færdige omkring klokken 18. Efter en forhåbentlig god dag med håndbold sluttes stævnet af med en aftenfest for alle spillere og tilhængere, med fællesspisning, dans og musik af Offenbach Duo.

  • For flere informationer: se på www.x-mascup.dk, ellers find X-Mas Cup på Facebook.

Publiceret 31 December 2019 06:30