Anfører Viktor Skytte (forrest) og hans holdkammerater håber på sæsonens første sejr i lørdagens kamp mod Søhus Stige. Foto: Martin Schultz

Anfører Viktor Skytte (forrest) og hans holdkammerater håber på sæsonens første sejr i lørdagens kamp mod Søhus Stige. Foto: Martin Schultz

Futsal: Pointløse Ebeltoft IF kan hente sin første ligasejr

Ebeltoft IF spiller lørdag eftermiddag bundopgør i Ebeltoft Idrætscenter mod Søhus Stige i landets bedste futsalrække

Af
Martin Schultz

Efter senest to udekampe uden gevinst får Ebeltoft IF lørdag kl. 14.00 mulighed for at hente sæsonens første sejr, når holdet i Futsal Liga Vest møder Søhus Stige fra Odense i Ebeltoft Idrætscenter.

Efter kun et år med den særlige indendørs fodbold-disciplin futsal på seriøst niveau rykkede Ebeltoft IF sidste år op i landets bedste futsal-række, men det har været et kontant møde med den danske futsal-elite. Efter seks kampe ligger Ebeltoft IF på en sidsteplads uden point og en målscore på 21- 64.

Men i takt med at holdet har fået mere erfaring og blevet spillet bedre sammen er resultaterne blevet bedre, og Ebeltoft IF var på ingen måde udspillet i de to sidste udekampe mod Hjørring Futsal Klub og RGK, som blev tabt med henholdsvis 10-5 og 9-5.

“Vi fik en dårlig start i begge kampe, men var rigtig godt med i 2. halvleg,” siger Viktor Skytte, som er anfører for Ebeltoft IF’s futsalhold.

Håb om revanche for stort nederlag

Lørdag kl. 14.00 tager Ebeltoft IF imod Søhus Stige fra Odense i Ebeltoft Idrætscenter, og her håber Viktor Skytte og hans holdkammerater, at den første sejr i turneringen kommer i hus. Søhus Stige ligger næstsidst i rækken med 3 point, og en sejr er nødvendig for at Ebeltoft IF skal undgå en direkte nedrykning fra rækken efter de 12 turneringskampe.

“En sejr er første skridt på vej væk fra sidstepladsen i rækken. Slutter man på 7. og sidstepladsen rykker man direkte ud, mens nr. 5 og 6 skal ud i kvalifikationskampe,” fortæller Viktor Skytte.

Ebeltoft IF har en klokkeklar revanche til gode mod fynboerne, for Søhus Stige slog Ebeltoft IF med 13-1 i den første turneringskamp. Men siden er det ikke godt Søhus Stige særlig godt i turneringen, så håbet er, at Ebeltoft IF lørdag kan sikre sig den første sejr foran sit hjemmepublikum i Ebeltoft Idrætscenter.

“Vi er blevet meget bedre sammenspillet siden den første kamp i Odense, hvor vi også stillede med et alt for smalt hold,” siger Viktor Skytte.

Ebeltoft IF noget nær fuld styrke

Viktor Skytte tilstår, at der ikke er blevet trænet særlig meget i julepausen, og flere spillere har været forhindret i at deltage i de seneste kampe mod Hjørring Futsal Klub og mod RKG i Klaruphallen.

Men mod Søhus Stige er Ebeltoft IF igen ved noget nær fuld styrke. Marcus Leicht Lillelund og Marinus Møhl er tilbage fra en julerejse til Østen, Noah Overgaard er med igen, og endelig ser holdets målmand Jeppe Kusk ud til at have fået styr på papirerne, så han kan supplere holdets anden målmand Sebastian Surland i målet. Til gengæld skal Frederik Ougaard til eksamen lørdag og kan derfor ikke være med i Ebeltoft Idrætscenter.

Kampen er som altid åben for publikum, som for en meget beskeden entre kan komme til at overvære en kamp i landets bedste futsalrække og forhåbentlig heppe Ebeltoft IF frem til holdets første sejr i Futsal Liga Vest.

Der er kampstart lørdag kl. 14.00 i Ebeltoft Idrætscenter.

KAMPFAKTA

Futsal Liga Vest

  • Hjørring Futsal Klub - Ebeltoft IF 10 - 5 (4 - 0)

Lørdag 14. december kl. 14.00 i Hallen Park Vendia i Hjørring

Målscorere for Ebeltoft IF: Viktor Skytte 2 mål, Tobias Kruse 2 mål, Martin Kapper

  • RKG - Ebeltoft IF 9 - 5 (5 - 2)

Lørdag 21. december kl. 16.00 i Klarup Hallen

Målscorere for Ebeltoft IF: Asker Skytte, Viktor Skytte, Benjamin Lahn Sørensen, Alexander Kjær Støckel, Mathias Larsen

Publiceret 03 January 2020 06:30