Veteranen Chris Johnsen, i de unge år en meget talentfuld ungdomsspiller med et venstreben, der var saft og kraft i, seniortræner i Viking Pindstrup. Arkivfoto

Veteranen Chris Johnsen, i de unge år en meget talentfuld ungdomsspiller med et venstreben, der var saft og kraft i, seniortræner i Viking Pindstrup. Arkivfoto

Seriefodbold: Viking Pindstrup har seniortrænerne på plads

Den hæderkronede klub kan fortsat stille både seniorhold hos både damer og herrer

Af
Lars Norman Thomsen

PINDSTRUP Søndag 1. februar starter seniorfodboldspillerne i Viking Pindstrup atter med at trille bold udendørs. Det gælder både damer og herrer.

Førstnævnte får to x Patrick, men efternavnene Falther og Bakke Andersen, som trænere. Begge optræder på klubbens herrehold og er således velkendte ansigter i traditionsklubben.

Maria Dejløw, målmand på dameholdet, fortsætter som holdleder.

Damerne spiller med i DBU Jyllands syvmands-række.

Johnsen og 'Pony'

Herreafdelingen fortsætter med at have sit førstehold repræsenteret i Serie 5. Endvidere har klubben haft to syvmandshold i efteråret 2019.

Det er ikke afgjort endnu, om det fortsat er muligt at stille hele to syvmandshold.

Duoen Chris Johnsen og Martin 'Pony' Jørgensen får træneransvaret for Serie 5, mens Kim 'Nimmer' Rasmussen og Karsten 'Driver' Møller tager sig af syvmands-afdelingen.

Tarteletter og suppe

Nytårsappellen 1. februar afvikles i to tempi. Herrespillerne kommer på græs i tidsrummet 12-13.

Damerne er omklædte klokken 13-14.

Klokken 14.30 vanker der den altid herlige nytårsappelmenu i Pindstrup, tarteletter og suppe, i cafeteriaet.

"Håber at se mange, der har lyst til at mærke det stærke fællesskab i Pindstrup, dukke op," siger fodboldformand og selv aktiv damespiller Cathrine Hansen.

Publiceret 11 January 2020 21:00