Dennis Holdgaard, klar til en ny sæson som cheftræner i KPI. Lørdag kalder han spillerne sammen for første gang. Arkivfoto

Dennis Holdgaard, klar til en ny sæson som cheftræner i KPI. Lørdag kalder han spillerne sammen for første gang. Arkivfoto

Seriefodbold: Opstart med bold og suppe på Kolind Park

Kolind/Perstrup IF holder lørdag kl. 12.00 nytårsappel for seniorherrer og Oldboys på Kolind Park

Af
Martin Schultz

Forrige lørdag var der pokal, hæder og højt humør, da fem KPI-spillere på et hold med navnet Shut Up vandt det fornøjelige indendørsstævne Bodega Cup i Mørke. Men lørdag kommer der andre boller på suppen for de fem sejrherrer i orange trøjer, Jesper Friis Jensen, Marc Pedersen, André Ørgaard Tonnesen, Mikkel Fanø og Magnus Bisgaard Hansen, når der tages hul på den nye sæson med nytårsappel på Kolind Park.

Cheftræner Dennis Holdgaard og assistenttræner Mikkel Damgaard Møller Jensen byder alle seniorspillere og Oldboys velkommen til en let gang træning med boldspil, efterfulgt af en gang varm suppe i klubhuset. Her vil cheftræner Dennis Holdgaard og andetholdets træner Jesper Friis Jensen orientere om planerne for sæsonen.

Spillere tilbage fra skader

Kolind/Perstrup IF kan gå forårssæsonen i møde som etableret Serie 1-hold, men det bliver en skrap pulje med hold fra Aarhus og Randers-området som modstandere. Med i puljen er også Vivild IF som det andet hold fra Djursland, og derfor er der udsigt til to spændende lokalopgør.

Kolind/Perstrup IF endte i efteråret på en 5. plads i et meget jævnbyrdigt midterfelt, og spændingen bliver ikke mindre i foråret, hvor ændringer i turneringsstrukturen øger muligheden for at ende i nedrykningssumpen.

”Jeg har ikke kendskab til at nogle spillere er stoppet, men håber tværtimod på at få nogle spillere, som var skadet i efteråret, tilbage på græs,” siger cheftræner Dennis Holdgaard.

En af dem er anfører Daniel Bagger Pedersen, der muligvis skal opereres igen, fordi hans dårlige ryg fortsat gør knuder.

Andetholdet er rykket op i Serie 4 og fortsætter med den tidligere førsteholdsspiller Jesper Friis Jensen som træner.

Nye spillere er velkomne til nytårsappellen lørdag kl. 12.00 på Kolind Park.

Publiceret 31 January 2020 12:30