Martin Clausen (nummer to fra h.) fik debut på førsteholdet i Rønde BTK med bravour. Foto: Rønde BTK

Martin Clausen (nummer to fra h.) fik debut på førsteholdet i Rønde BTK med bravour. Foto: Rønde BTK

Rønde BTK spiller leverede stor sensation

Tredjeholdsspilleren Martin Clausen fik debut i 1. Division med en meriterende sejr over en langt højere ratet spiller fra Brønderslev

Af
Lars Norman Thomsen

RØNDE Rønde BTK's flagskib herreholdet i 1. Division er nu megatæt på at have sikret sig en ny sæson i landets næstbedste række efter weekendens 5-0 sejr over agterlanternen i nedrykningsslutspillet Brønderslev og uafgjort 4-4 mod stærke OB, som fik et ekstra point grundet reglen om golden sæt.

"Da vores værste konkurrent Virum udeblev fra deres to kampe, er situationen nu den, at Rønde BTK ligger på den livgivende 2. plads i 1. division med 13 point foran Virum med ni point. Det betyder, at med et enkelt point i en af de to sidste kampe, kan vi sikre os forbliven i endnu en sæson i den næstbedste række i Danmark," siger manager Søren Melgaard.

Rønde BTK's bedste spiller, Jakub Adam 'Kuba' Dorocinski, var på grund af en skade ikke med i weekenden. Da ingen af spillerne fra andetholdet i Jyllandsserien var til rådighed, trådte Martin Clausen fra tredjeholdet i Serie 1 til, og han leverede en vaskeægte sensation, da han i opgøret mod Brønderslev vandt over Carl-Johan Norup. Martin Clausen ligger placeret som nummer 1.215 på den danske ratingliste, Brønderslev spilleren er nummer 425.

Publiceret 13 March 2020 09:00