Et besøg af en kendt superligaspiller fra AGF hører med til højdepunktere på TRIF’s fodboldskole. Her er det målmanden Steffen ”Staff” Rasmussen, som var på besøg i Rønde for nogle år siden. Arkivfoto: Martin Schultz

Et besøg af en kendt superligaspiller fra AGF hører med til højdepunktere på TRIF’s fodboldskole. Her er det målmanden Steffen ”Staff” Rasmussen, som var på besøg i Rønde for nogle år siden. Arkivfoto: Martin Schultz

TRIF flytter fodboldskolen til den sidste ferieuge

TRIF har taget konsekvensen af corona-epidemien og håber der kan spilles rigtig fodbold i august

Af
Martin Schultz

”Vi tror på, af hele vores fodboldhjerte, at det til august er muligt at spille ”rigtig” fodbold igen. Derfor skal alle vores fodboldgale og glade spillere ikke snydes for en forrygende TRIF- Fodboldskole.”

Sådan lyder beskeden fra holdet bag TRIF’s fodboldskole, som har flyttet ugen med fodboldskole fra begyndelsen til slutningen af sommerferien.

”Vi har et håb om at vi må lidt mere på fodboldbanen ved at flytte fodboldskolen fra uge 27 til uge 32. Desuden giver det os mere tid til at planlægge, for vi kan forudse, at der bliver stillet krav fra myndighederne,” fortæller Mikkel Meldgaard, som sammen med Morten Byrial står i spidsen for de fem dage med fodbold fra 3. til 7. august.

TRIF har på grund af corona restriktionerne holdt tilmeldingen lukket, men med beslutningen om at rykke fodboldskolen har der siden søndag været åbent for tilmeldinger på TRIF’s hjemmeside.

Trænerstab på 20 unge

For over ti år siden gik TRIF selv og lavede sammen med lokale sponsorer sin helt egen fodboldskole uden om de kendte samarbejdspartnere DBU og DGI.

”Det er et stort arbejde, men det giver fleksibilitet og sender et pænt beløb tilbage i vores egen klubkasse,” siger Mikkel Meldgaard. Han er selv seniorspiller i klubben og træner for TRIF’s U16 Liga 1-hold, og hans makker Morten Byrial er træner for hold i U11- og U15-rækkerne.

Med sig har de to tovholdere en trænerstab på omkring 20 unge mennesker, som alle er seniorspillere og ungdomstrænere i TRIF.

”Det er unge mennesker og de er klar til at lægge en hel ferieuge i projektet. De kender konceptet, og vi har det meget hyggeligt sammen,” siger Mikkel Meldgaard.

Tager alle forholdsregler

TRIF’s fodboldskole har hver sommer haft op mod 200 deltagere og henvender sig til drenge og piger i aldersgrupperne fra U7 til U16 uanset bopæl og klubtilhør.

Ugen byder på et program med både træning i grupper og fælles aktiviteter.

”Fodboldskolen afvikles mandag til fredag fra kl. 9.00 til 15.00. Der er forskellige indslag i løbet af ugen med besøg af superligaspillere fra AGF, kampen om torsdagen mellem trænerne og de ældste årgange, og den store fælles turnering om fredagen som højdepunkterne,” fortæller Mikkel Meldgaard.

Tilmelding kan ske på www.trif.dk, og arrangørerne tager alle sundhedsmæssige forholdsregler.

”Skulle fodboldskolen mod forventning ikke blive gennemført, får man naturligvis pengene retur,” forsikrer Mikkel Meldgaard.

DBU og DGI har endnu ikke meldt ud, om de gennemfører deres fodboldskoler denne sommer.

Publiceret 13 May 2020 14:00