Målmand Rasmus Thomsen (tv.) og Nikolaj 'Rambo' Voldby måtte se Auning løbe med alle tre 'pinde' fredag aften. Foto: IF Ådalen

Målmand Rasmus Thomsen (tv.) og Nikolaj 'Rambo' Voldby måtte se Auning løbe med alle tre 'pinde' fredag aften. Foto: IF Ådalen

Seriefodbold: Ådalen måtte bøje sig for Simon Stampe

Lime-Skørring mandskabet blev taget på sengen i fredagens hjemmekamp mod Auning, der er krøbet til tops i Serie 3

Af
Lars Norman Thomsen

Ådalen tabte for første gang i denne sæson. Fredag aften kunne et Auning mandskab uden stamspillerne Mikkel Schnoor og Frederik Køtter køre en 3-1 sejr i hus på Lime Stadion.

"Vi kom ellers godt fra start, og der var en god tænding på holdet, men efter blot seks minutters spil slog Auning IF kontra med en dyb stikning til Martin Hørning i deres højre side, og han løb fra alt og alle og knaldede bolden i mål ved den ene opstander til 1-0," fortæller cheftræner i Ådalen, Jesper Møgelvang.

Blot tre minutter senere blev det 2-0, da den tidligere Viking Pindstrup spiller Mads Friis Schmidt - søn af den tidligere spiller og træner i Viking Pindstrup Michael Albert Schmidt - blev sendt i dybden, og han klemte sig lige mellem Ådalens midtstopper Søren Laursen og målmand Rasmus Thomsen, hvorefter han let kunne gøre det til 2-0.

Hjemmeholdet opgav dog ikke ævred, og altid skudfarlige Thomas 'Thunderboots' Høgh Mikkelsen ramte overliggeren.

Stampe nummer 1

I kampens 27. minut slog effektive Auning kontra igen. Det resulterede i en ny scoring.

Hjemmeholdets Nikolaj 'Rambo' Voldby tacklede rent på kanten af feltet - efter Jesper Møgelvangs opfattelse - men der blev fløjtet for et frispark, som Aunings Anders Friis Laursen sparkede lige på Rasmus Thomsen, hvorefter Simon Stampe scorede til 3-0 på riposten.

"Samme Simon Stampe, som jeg selv har haft tilbage i tiden på et U15-hold i Vivild IF var suverænt kampens bedste spiller. Aunings unge anfører vandt et hav af nærkampe, og han fyldte det meste af udeholdets felt, så vi havde svært ved at komme i gennem," roser Stampes tidligere træner.

Kosmetisk reducering

I pausen blev det til en mindre opsang fra cheftræner Jesper Møgelvangs side.

Han benyttede samtidig de ti minutters stilstand til at rokere kraftigt rundt på holdet.

"Martin 'Andi' Jensen kom på banen til fordel for Andreas Jensen, og vi gik over til at spille 3-5-2 - det hjalp, og vi trykkede Auning i bund det meste af anden halvleg," fortæller Møgelvang.

Indskiftede Mathias Eske reducerede efter en times spil til 1-3 efter et frispark fra Frederik Sølvsten.

"Vi spillede og sparkede os frem til adskillige chancer. Frederik Sølvsten ramte overliggeren, og Jacob Gyvelgaard ramte stolpen, mens Mikkel Nygaard i Aunings mål tog sig af resten," noterer Ådalens træner.

"Desværre kunne vi ikke sparke bolden i mål, og gassen gik lidt af ballonen, og mod slutningen blev en godt kæmpende Mads Klinke Espensen sendt til afkøling. Dommer Poul Johan Christensen styrede opgøret på yderst myndig vis, og vi må kigge indad for at finde svaret på nederlaget."

"Det var en skuffelse for os alle, men vi vinder og taber sammen, og vi må op på hesten igen på fredag, hvor vi skal møde IF Midtdjurs på hjemmebane. Inden da træner vi mandag og onsdag, og så kan vi følge andetholdet i S5 mandag, torsdag og søndag samt tredjeholdet tirsdag."

FAKTA

Fredag d. 28/8 kl. 19.00 på Lime Stadion - S3:

Ådalen IF - Auning IF 1-3 (0-3)

Holdopstilling: Rasmus Thomsen - Kieren Boyling, Søren Laursen, Casper Thoudal, Nikolaj Voldby - Mads Espensen, Jacob Andersen, Thomas Høgh Mikkelsen (anf.), Andreas Jensen, Frederik Sølvsten - Jacob Gyvelgaard samt Martin "Andi" Jensen, Mikkel Gyvelgaard og Mathias Eske

Målscorer:

1-3 Mathias Eske (60. minut) - assist Frederik Sølvsten

Advarsel:

Mads Espensen, (83. minut)

Publiceret 29 August 2020 16:45