Ubesejrede TRIF fik efterårets første nederlag, da topholdet på udebane tabte med 4-1 mod Fuglebakken KFUM. Arkivfoto

Ubesejrede TRIF fik efterårets første nederlag, da topholdet på udebane tabte med 4-1 mod Fuglebakken KFUM. Arkivfoto

Seriefodbold: Topholdet TRIF faldt dybt på kollektiv offday

Sejrsvante TRIF tabte torsdag aften ude med 4-1 mod Fuglebakken KFUM i Serie 2

Af
Martin Schultz

Ubesejrede TRIF kom torsdag aften ned på jorden med et ordentligt bump, da det ellers så formstærke tophold i Serie 2 på udebane på Højlyngen i Aarhus Vest tabte med 4-1 til Fuglebakken KFUM. TRIF vandt i lørdags en monstersejr på 8-0 over lokalrivalerne fra Østdjurs 91 på Trustrup Stadion, men den overbevisende sejr så ud til være steget de gule fra Rønde til hovedet, for intet ville lykkes mod Fuglebakken KFUM.

“Højt at flyve, dybt at falde. Det var en lærestreg hele vejen rundt. Der er vist for meget fokus på, at mange mener, at vi skal rykke op i efteråret. Men det blev en brat opvågnen på en kollektiv offday,” siger TRIF’s cheftræner Martin Hornbæk Nielsen.

“Det var sgu bare skidt. Vi ramte slet ikke vores niveau, og vi havde ikke værktøjerne til at ændre på det. Men vi skal lære af det. Det her skal man ikke gøre to gange,” mener Martin Hornbæk Nielsen.

Mål af Victor Overgaard Riis

TRIF drog til Aarhus med stort set det samme mandskab, som i lørdags savede Østdjurs 91 over med 8-0.

“Vi havde inden kampen snakket om, at vi skulle være klar fra start. Men vi var ikke klar og skulle bruge 20 minutter på at komme i gang. Det straffede et udmærket Fuglebakken-hold, som kom foran med 2-0 på scoringer i det 5. og det 22. minut,” forklarer Martin Hornbæk Nielsen.

“Det er den tredie kamp i træk, vi ikke er klar fra start. Vi vandt mod Skødstrup SF og mod Østdjurs 91, men Fuglebakken tillod os ikke at komme tilbage.”

Victor Overgaard Riis reducerede til 2-1 efter en halv times spil og gav TRIF nyt håb, da han efter et hjørnespark under et klumpspil i Fuglebakken KFUM’s felt drejede godt rundt og sparkede bolden i mål.

Mange personlige fejl

I pausen var man i TRIF-lejren enige om at prøve at få et mål for at vende kampen, men efter kun 10 minutter i 2. halvleg var Fuglebakken KFUM kommet foran med 3-1 på et straffespark efter at målmand Hjalte Holm Baarstrøm trak en modspiller ned i en duel.

“Vi gik over til at spille med tre mand bagude for at sætte pres på, men godt ti minutter senere kom vi bagud med 4-1 efter en omstilling. Vi lavede forbavsende mange personlige fejl og tabte bolden på centrale steder på banen. Vi skabte ikke det store og tilspillede os ikke ret mange chancer,” siger Martin Hornbæk Nielsen.

Nederlaget til Fuglebakken KFUM, der kun havde vundet en kamp og tabt tre kampe inden mødet med TRIF, var en spand kold vand i hovedet på det ubesejrede tophold.

“Det var en kollektiv offday og ale underpræsterede, men vi skal nok komme igen. Sæsonen er lang, og der kan nå at ske meget. Nu har vi to træningspas inden vores næste kamp,” slutter Martin Hornbæk Nielsen.

TRIF skal i kamp igen mandag 7. september kl. 19.00 mod Randers Freja på hjemmebanen på PR Park i Rønde.

KAMPFAKTA

KAMPFAKTA

Serie 2, pulje 17

Fuglebakken KFUM Aarhus - TRIF 4 - 1 (2 - 1)

Torsdag 27. august kl. 18.30 på Højlyngen i Aarhus

Målscorere:

  • 1 - 0 Fuglebakken KFUM (5. min.)
  • 2 - 0 Fuglebakken KFUM (22. min.)
  • 2 - 1 Victor Overgaard Riis (30. min.)
  • 3 - 1 Fuglebakken KFUM (55. min.)
  • 4 - 1 Fuglebakken KFUM (65. min.)

Publiceret 29 August 2020 14:30