TRIF vil det kommende år udvikle nye sportsaktiviteter for mennesker, der normalt ikke kommer i Rønde Idrætscenter for at dyrke idræt. Foto: TRIF

TRIF vil det kommende år udvikle nye sportsaktiviteter for mennesker, der normalt ikke kommer i Rønde Idrætscenter for at dyrke idræt. Foto: TRIF

TRIF har et solidt økonomisk fundament

På den kommende generalforsamling vinker TRIF farvel til to skattede bestyrelsesmedlemmer, som i mange år har sat deres præg på foreningens dagligdag

Af
Lars Norman Thomsen

RØNDE Når TRIF afholder generalforsamling 8. september klokken 19 i Rønde Idrætscenter siger bestyrelsen farvel til to markante personligheder.

Hovedkasserer Leo Konradsen takker således af efter at have været aktiv foreningsleder i TRIF siden starten af 1970'erne, hvor han bl.a. trænede pigehold i håndbold. Han har været hovedkasserer i samfulde 25 år. Også Birgitte Bach Thomsen, der har status af 2. næstformand, takker af ved generalforsamlingen.

Hun har tidligere i en periode bl.a. været formand for fodboldafdelingen, og hun er aktiv pt. i baneudvalget, der tager sig af driften af kunstgræsbanen.

Overskud trods Corona

TRIF kommer ud af regnskabsåret 2019-2020 (1. juli 2019 - 30. juni 2020) med et stort overskud i en tid med store udfordringer med Corona.

"Medlemmerne i foreningen har været meget loyale over for alle afdelinger i TRIF i en tid, hvor Covid-19 har sat sine begrænsninger i aktiv udøvelse af diverse sportsgrene. Dette, sammenholdt med at de 9 afdelingsbestyrelser i TRIF har udøvet ledelse med stor omhu, har gjort, at TRIF samlet kommer ud af regnskabsåret 2019/20 med et overskud på cirka 287.000 kroner," fortæller formand Henning Rasmussen.

Et overskud, der er med til at polstre egenkapitalen, som nu lyder på cirka 1.5 mio. kroner. "

I det kommende år vil TRIF i samarbejde med DGI og Syddjurs Kommune udvikle nye sportsaktiviteter for personer, der normalt ikke kommer i Rønde Idrætscenter for at dyrke idræt, ligesom foreningen vil prøve at øge udbuddet af aktiviteter, der henvender sig til hele familien. "Endvidere forventer vi at etablere to nye tennisbaner grundet planerne om at bygge en idrætshal, hvor de to eksisterende tennisbaner er placeret. Efterspørgslen efter idrætstimer er større end den nuværende hal kan dække," konstaterer Henning Rasmussen.

Publiceret 02 September 2020 19:00