Mathias Haulrik fortsætter sin stigende formkurve og scorede både mål og leverede assists i TRIF’s 3-1 sejr over Randers Freja. Arkivfoto

Mathias Haulrik fortsætter sin stigende formkurve og scorede både mål og leverede assists i TRIF’s 3-1 sejr over Randers Freja. Arkivfoto

Seriefodbold: TRIF igen alene i spidsen efter sikker sejr

TRIF er tilbage i sporet med 3-1 sejr over Randers Freja med Mathias Haulrik som oplægger og målscorer

Med en sejr på 3-1 over Randers Freja mandag aften på hjemmebane er TRIF alene tilbage i toppen i Serie 2.

Det formstærke mandskab så ellers ud til at køre totalt med klatten og smadrede blandt andet lokalrivalerne fra Østdjurs 91 med 8-0, da der pludselig kom grus i maskineriet i udekampen mod upåagtede Fuglebakken KFUM. Aarhusianerne vandt med 4-1 på en aften, hvor intet fungerede for TRIF, som pludselig kunne mærke Nørager B’s ånde i nakken. Men forleden blev Nørager B slået med 2-1 af Skødstrup SF, og dermed var vejen banet for TRIF’s topplacering, hvis holdet kunne få tre point mod Randers Freja.

Og TRIF kom tilbage i vindersporet efter en god indsats i 1. halvleg, hvor holdet kom foran med 2-0 på mål af August Laursen og Mathias Haulrik. Fem minutter efter pausen gjorde Mads Amstrup det til 3-0, hvorefter TRIF mistede noget af koncentrationen.

”Foran med 3-0 faldt kadencen på holdet. Der gik enmandsfodbold i den, og det var som om hver enkelt skulle vise sig frem og score med solopræstationer. Men det var vigtigt vi kom tilbage på sporet. Vi havde styr på kampen og leverede en koncentreret indsats i 50-55 minutter,” siger TRIF’s cheftræner Martin Hornbæk Nielsen.

Første mål af August Laursen

TRIF har haft problemer med at være klar helt fra start, men mod Randers Freja var holdet klar.

”Det så meget bedre ud end sidst. Alle mand var klar, og vi sad på spillet i hele 1. halvleg” siger Martin Hornbæk Nielsen, som kunne stillet med et stort set skadesfrit mandskab.

TRIF kom foran efter godt et kvarter, da Mathias Haulrik på et hjørnespark fandt August Laursen ved den bagerste stolpe.

”August timede sit indløb godt og satte sig igennem med sin størrelse og fysik, da han headede bolden i mål til 1-0,” fortæller Martin Hornbæk Nielsen.

Godt ti minutter senere blev Emil Haulrik fældet godt en meter inde i feltet, og der var ifølge Martin Hornbæk Nielsen klart straffespark. Men dommeren flyttede bolden til kanten af feltet og dømte frispark. Men den bold var som lagt tilrette for Mathias Haulriks gode sparketeknik, og Mathias sparkede bolden hårdt forbi muren i en meters højde og direkte i kassen i målmandens side af målet.

Jens Amstrup blev kampens spiller

”Vi sad på det hele og havde en god fornemmelse i pausen. Vi scorede til 3-0 ved Mads Amstrup efter et hjørne, hvorefter vi mistede en del af koncentrationen og lod kadencen falde i vores spil. Randers Freja kom længere frem på banen, og vi forærede dem så et mål i kampens allersidste sekunder, ved at de slog kontra,” fortæller Martin Hornbæk Nielsen.

”Det vigtigste var at vi kom tilbage på sporet og at vi præsterede koncentreret de første 50 minutter,” siger Martin Hornbæk Nielsen. Jens Bisgaard Amstrup blev valgt til kampens spiller for en flot præstation som venstre back.

TRIF møder lørdag kl. 13.00 Langaa IK på Langå Stadion.

KAMPFAKTA

Serie 2, pulje 17

TRIF - Randers Freja 3 - 1 (2 - 0)

Mandag 7. september kl. 19.00 på PR Park i Rønde

Målscorere:

  • 1 - 0 August Laursen(16. min.)
  • 2 - 0 Mathias Haulrik (26. min.)
  • 3 - 0 Mads Amstrup (50. min.)
  • 3 - 1 Mahmod Kwismi (90. min.)

Publiceret 08 September 2020 15:00