FC Djurslands cheftræner Felipe Soares har fårt en svær start med sit hold, og næste opgave mod ambitiøse Silkeborg KFUM ser heller ikke sjov ud. Foto: Lars Norman Thomsen

FC Djurslands cheftræner Felipe Soares har fårt en svær start med sit hold, og næste opgave mod ambitiøse Silkeborg KFUM ser heller ikke sjov ud. Foto: Lars Norman Thomsen

Danmarksserien: FC Djursland sidst efter nederlag i bundopgør

FC Djursland tabte med 2-1 til Tjørring IF på hjemmebane og er nu bundprop i Danmarksserien

Af
Martin Schultz

Det var en af de kampe der skulle vindes, da rækkens bundprop Tjørring IF lørdag eftermiddag kom på besøg på HSM Arena i Grenaa. Men FC Djursland tabte den direkte duel om sidstepladsen med 2-1 efter 1-1 ved pausen, og holdet må nu efter fire kampe se sig placeret nederst i tabellen med kun et point efter 2-2 i premierekampen mod Kjellerup IF.

Det er en hård rejse det unge FC Djursland hold med cheftræner Felipe Soares i spidsen er kommet ud på i denne sæson, og allerede fredag aften venter en svær modstander, når FC Djursland træder ind på Silkeborg IF’s flotte hjemmebane Jysk Park for at møde Silkeborg KFUM, som satser stort på at rykke op i 2. Division med blandt andet superligaveteraner som Frank Hansen og Dennis Flinta på holdet.

”Det var en kamp vi på papiret skulle vinde på hjemmebane mod en oprykker fra Jyllandsserien. Men vi viste især i 1. halvleg ikke det bedste spil. Det hang ikke sammen og vi havde svært ved at komme frem på den forreste tredjedel af banen. Vi kom godt ud til 2. halvleg og var mere i boldbesiddelse. Vi havde blandt andet et skud på stolpen ved Morten Bruun, men Tjørring IF forsvarede sig godt og var godt organiserede. De kom med god energi især i 1. halvleg og trykkede os,” siger sportschef og assistenttræner Nicolaj R. Poulsen.

Annulleret straffespark

FC Djursland gik på banen med et på papiret mere rutineret hold end i de tidligere kampe, hvor man havde to-tre helt unge spillere med fra start. De startede på bænken i lørdags, men Emil Sander Husum og Nicklas Sloth kom ind i 2. Halvleg og tilførte spillet god energi.

FC Djursland kom bagud i det 39. minut, men udlignende minuttet efter, da Nicolaj Jarsmer lykkedes med et gennembrud og satte sin modstander i en mand til mand duel.

Kenneth Lund blev midt i 2. halvleg dobbelt målscorer for Tjørring IF, og offensivspilleren, som i sidste sæson spillede i 2. Division hos Ringkøbing IF, blev således et dyrt bekendtskab for FC Djurslands forsvar.

”Vi var bedre med i 2. halvleg og havde flere gennemspillede angreb. Vi kunne have fået chancen for at udligne, da dommeren efter en duel med Emil Sander Husum i hovedrollen fløjtede for hånd på bolden. Men dommeren annullerede kendelsen, da linjedommeren markerede med en meget klar mening om, hvem der først havde hånden på bolden,” fortæller Nicolaj R. Poulsen.

To gule udløste et rødt

”Vi var meget skuffede over, at vi tabte med 2-1 til Tjørring IF. Vi syntes ikke, at vi på nogen måde præsterede det vi kan. Der skal mere til for at få point i Danmarksserien. Vi var også ude i en tæt kamp sidste weekend mod VRI, som ikke faldt ud til vores fordel. Men i begge kampe skulle der ikke meget til, før kampen var faldet ud til vores fordel,” siger Nicolaj R. Poulsen.

Nu venter Silkeborg KFUM på udebane fredag aften på Jysk Park, hvor der sidste sæson blev spillet superligafodbold.

”Det bliver en spændende oplevelse for vores spillere mod et storsatsende Silkeborg KFUM hold. Men vi kan tage til Silkeborg og spille på udebane uden at være favoritter,” slutter Nicolaj R. Poulsen.

Kampen mod Silkeborg KFUM bliver uden Janus Tranæs Didriksen, som må forvente karantæne efter at han kort før tid blev sendt i bad med rødt kort efter at have modtaget sit andet gule kort i kampen.

Kampfakta:

Danmarksserien, Pulje 4

FC Djursland - Tjørring IF 1 - 2 (1 - 1)

Lørdag 12. september kl. 15.00 på HSM Arena i Grenaa

Målscorere:

  • 0 - 1 Kenneth Lund (39. min.)
  • 1 - 1 Nicolaj Jarsmer (40. min.)
  • 1 - 2 Kenneth Lund (71. min.)

Publiceret 14 September 2020 12:00