”Nu tager vi en kamp ad gangen,” siger TRIF-træner Martin Hornbæk Nielsen (i blåt) efter topholdets storsejr på 9-1 over Langaa IK. Arkivfoto: Martin Schultz

”Nu tager vi en kamp ad gangen,” siger TRIF-træner Martin Hornbæk Nielsen (i blåt) efter topholdets storsejr på 9-1 over Langaa IK. Arkivfoto: Martin Schultz

Seriefodbold: Målfest i ny storsejr til TRIF’s tophold

TRIF gik målamok med syv mål i 1. halvleg og slog Langaa IK med 9-1 i Serie 2

Af
Martin Schultz

Halvvejs gennem turneringen har TRIF’s bedste herrer direkte retning mod en oprykning til Serie 1. I den første turneringshalvdel har TRIF vundet seks kampe og slået et hul til de nærmeste forfølgere fra Nørager B og Fuglebakken KFUM på seks point, og lørdag eftermiddag slog spillerne endnu en streg under deres overlegenhed i Serie 2, da holdet på udebane savede Langaa IK over med 9-1.

”Det var helt vildt. Efter tyve minutter var vi foran med 5-0. Det var en magtdemonstration. Vi var klar og skarpe fra start. Vi var rigtig gode og viste skræmmende styrke på dagen,” siger TRIF’s cheftræner Martin Hornbæk Nielsen.

TRIF fik ellers en kaotisk ankomst til Langå Stadion, da det viste sig, at spilletøjet stod hjemme i Rønde.

”Spillerne klarer selv vask af spilletøjet, og vi opdagede, at det var blevet glemt hjemme i Rønde. Vi fik fat i en kammerat, som alligevel skulle se kampen, så han kørte det straks til Langå. Men indtil 20 minutter før kampens start sad spillerne i omklædningsrummet uden spilletøj,” fortæller Martin Hornbæk Nielsen.

Men tøjet nåede frem i tide, og da spillerne først kom på banen, var de ikke til at stoppe og nærmest pressede modstanderen i bund med en gang overfaldsfodbold. Efter otte minutter stod det 3-0 til TRIF.

Fem mål i TRIF’s turbostart

Målfesten blev indledt af forsvarsspilleren August Laursen efter tre minutter, som saksesparkede bolden i mål.

”Nu er August en meget høj spiller, så da bolden efter et hjørnespark blev headet imod ham lagde han sig ned og sparkede bolden over hovedet på sig selv og direkte i mål. Det er anden kamp i træk, at August Laursen scorer til 1-0, så han viser en ny spidskompetence,” fortæller Martin Hornbæk Nielsen. Mads Amstrup sparkede bolden i mål til 2-0 efter et klumpspil, og Victor Riis Overgaard lagde op til sit hattrick med en scoring på straffespark begået mod Emil Haulrik. I det 12. minut blev det 4-0, da Emil Haulrik spillede bolden ind foran mål til Noah Overgaard, som tog et træk og bankede bolden i mål. Det var midtbanespillerens femte mål i denne sæson og også for ham en helt ny kompetence at være afslutter med mål i støvlerne. Topscorer Victor Overgaard Riis scorede til 5-0 på Emil Haulriks forarbejde i TRIF’s turbo-start på kampen.

Derefter holdt TRIF scoringspause til det 39. minut, da Victor Overgaard Riis lagde et frispark i højre side ind i rummet mellem forsvar og målmand, hvor forsvarsspilleren Tobias Stenshøj Mathiessen, som ikke plejer at være blandt målscorerne, kastede sig frem og fik en tå på bolden til scoringen til 6-0. Kort før pausen spillede Emil Haulrik Noah Overgaard fri i dybden og i en 1:1 situationen med Langaa IK’s målmand scorede Overgaard til pausestillingen 7-0.

TRIF tager en kamp ad gangen

”Hvad siger man i pausen til et hold, som er foran med 7-0? Vi skal blive ved og ikke falde ned, og så ikke lade modstanderen få et mål,” siger TRIF-træner Martin Hornbæk Nielsen.

Men målfesten gik i stå efter pausen og det blev kun til to mål i 2. halvleg.

”Først sparkede August Laursen bolden i dybden, hvor Mathias Haulrik tog et par berøringer og sparkede bolden i mål,” siger Martin Hornbæk Nielsen og roser Mathias Haulrik for hans hårde arbejde, som kreerer mange muligheder og skaber mange af de huller, som andre spillere kan udnytte. Langaa IK fik et trøstmål til 8-1 efter et hjørnespark efter 60 minutter. Fem minutter før tid kom Asbjørn Skaarup Bendtsen over kanten og lagde bolden indover, som Victor Overgaard Riis headede i mål og dermed fuldendte sit hattrick.

”Nu går det ud på at være enige om, at vi tager en kamp ad gangen. Men vi viste skræmmende styrke mod Langaa IK. Det var virkelig en holdindsats,” siger Martin Hornbæk Nielsen, som også roser Frederik Primdal Geertsen for hans indsats på midtbanen.

Sidst TRIF vandt en storsejr på 8-0 over Østdjurs 91 gik holdet derefter ud og underpræsterede mod Fuglebakken KFUM og indkasserede sæsonens foreløbig eneste nederlag. Lørdag kl. 13.00 gælder det VSK Aarhus på udebane i Vejlby/Risskov Centret.

KAMPFAKTA

Serie 2, Pulje 17

Langaa IK - TRIF 1 - 9 (0 - 7)

Lørdag 12. september kl. 13.00 på Langå Stadion

Målscorere:

  • 0 - 1 August Laursen (3. min.)
  • 0 - 2 Mads Amstrup (6. min.)
  • 0 - 3 Victor Overgaard Riis (8. min/straf.)
  • 0 - 4 Noah Overgaard (12. min.)
  • 0 - 5 Victor Overgaard Riis (19. min.)
  • 0 - 6 Tobias Stenshøj Mathiessen (39. min.)
  • 0 - 7 Noah Overgaard (44. min.)
  • 0 - 8 Mathias Haulrik (53. min.)
  • 1 - 8 Bjarke Thesbjerg (60. min.)
  • 1 - 9 Victor Overgaard Riis (84. min.)

Publiceret 15 September 2020 15:13