Jacob Gyvelgaard (tv.) blev kåret til man of the match, mens Martin

Jacob Gyvelgaard (tv.) blev kåret til man of the match, mens Martin "Andi" Jensen blev kampens fighter, da Ådalen IF vandt med 2-1 over Ebeltoft IF. Privatfoto

Seriefodbold: Ådalen IF tæt på at smide sejren mod Ebeltoft IF

Ebeltoft IF synker mod bunden af rækken efter at have tabt med 2-1 til Ådalen IF i Serie 3

Af
Martin Schultz

På et mål fem minutter før tid af Thomas Høgh Mikkelsen sikrede Ådalen IF sig sejren med 2-1 lørdag eftermiddag i kampen mod Ebeltoft IF på udebane efter 1-0 ved pausen. Men efter at have domineret til et stykke ind i 2. halvleg holdt det hårdt for Ådalen IF mod kampens slutning. Ebeltoft IF udlignede og kunne være kommet foran inden anfører Thomas Høgh Mikkelsen sikrede gæsterne en fortjent sejr på Jonas Andersens oplæg.

”Vi spillede en rigtig fin kamp på en meget svær bane på Ebeltoft Stadion lørdag eftermiddag mod Ebeltoft IF. Det holdt hårdt til sidst, men vi kunne og burde have afgjort kampen allerede i første halvleg, hvor vi havde godt styr på hjemmeholdet,” siger Ådalen IF’s træner Jesper Møgelvang.

Ådalen IF spillede sig frem til adskillige gode muligheder, men ind ville bolden ikke, og Ebeltoft IF’s målmand spillede over evne. Det lykkedes dog gæsterne at bringe sig foran med 1-0 midt i 1. halvleg, da Jacob Gyvelgaard headede et hjørnespark fra Frederik Sølvsten i mål.

To chancer til Sindri Berthel

”I 2. halvleg var det stort set spil til et mål, men vi kunne ikke få den forløsende scoring til 2-0. Specielt Jacob Gyvelgaard, der blev kåret til man of the match, var her og der og alle vegne, men han kom ikke tættere på end et forsøg på underkanten af overliggeren,” fortæller Jesper Møgelvang.

Ådalen IF satte Jonas Andersen på banen efter en times spil, og efter 70 minutter blev hans bror Jacob Andersen sendt til afkøling for at trille bolden væk i forbindelse med et frispark.

”Vi overlevede de ti minutter i undertal, men da vi blev fuldtallige indtraf katastrofen,” siger Jesper Møgelvang.

På en kontra udlignede hjemmeholdets Sindri Berthel til 1-1, og kort efter havde samme spiller nær gjort det til 2-1. Heldigt for Ådalen IF gik Jonas Andersen i kampens 85. minut til baglinjen og lagde bolden til Thomas Høgh Mikkelsen, der afgjorde kampen med sin scoring til 2-1.

Vigtige point på spil for Ebeltoft IF

”Det var ganske fortjent, men vi skulle have afgjort kampen i løbet af de første 60 minutter, da vi var i teten mod et afbudsramt hjemmehold. Heldigvis fik vi dog de tre point, og halvvejs i efterårets turnering ligger vi lunt midt i rækken med 9 point for 6 kampe,” slutter Jesper Møgelvang. Søndag til middag skal Ådalen IF til Grenaa for at møde Grenaa IF, og den kamp kan måske give et fingerpeg, om Ådalen IF skal kigge op eller ned i tabellen. Jacob Gyvelgaard blev kåret til man of the match, mens Martin "Andi" Jensen blev kampens fighter.

Knap så lunt ligger Ebeltoft IF, som med kun fire point i seks kampe ligger sidst i tabellen side om side med IF Midtdjurs. Ebeltoft IF fik uafgjort i premieren mod netop IF Midtdjurs, og hentede senere en overraskende sejr på 3-0 over TRIF på udebane.

Halvvejs i turneringen har alle hold nu mødt hinanden en gang, og lørdag kl. 17.00 tørner Ebeltoft IF og IF Midtdjurs på Ebeltoft Stadion sammen i det man kan kalde en ”seks point kamp”, når de to bundhold kæmper om at komme op på den rigtige side af nedrykningsstregen.

KAMPFAKTA

Serie 3, Pulje 35

Ebeltoft IF - Ådalen IF 1 - 2 (0 - 1)

Lørdag 12. september kl. 14.00 på Ebeltoft Stadion

Målscorere

  • 0 - 1 Jacob Gyvelgaard (25. min.)
  • 1 - 1 Sindri Berthel
  • 1 - 2 Thomas Høgh Mikkelsen (85. min.)

Advarsel:

70. minut: Jacob Andersen (Ådalen IF)

Publiceret 17 September 2020 06:00