FC Djursland tabte for fjerde gang i 4-1 nederlaget til Silkeborg KFUM. Cheftræner Felipe Soares og hans spillere har derfor stadig den første sejr til gode. Arkivfoto: Martin Schultz

FC Djursland tabte for fjerde gang i 4-1 nederlaget til Silkeborg KFUM. Felipe Soares og hans spillere har derfor stadig den første sejr til gode. Arkivfoto: Martin Schultz

Danmarksserien: Dennis Flinta var for stor en mundfuld for FC Djursland

FC Djursland tabte fredag aften med 4-1 til oprykningsfavoritterne Silkeborg KFUM, og indtager fortsat sidstepladsen i Danmarksserien

Af
Martin Schultz

FC Djursland har stadig sin første sejr til gode. Efter fem kampe er det blot blevet til et enkelt point, og som ventet var det ikke kampen fredag aften på Jysk Park mod Silkeborg KFUM, som kom til at give point på kontoen til bundholdet FC Djursland. Silkeborg KFUM vandt med 4-1 efter 2-0 ved pausen i en kamp, som hjemmeholdet dominerede.

”Silkeborg KFUM var en stærk modstander og godt besat på mange pladser. Når vi samtidig ikke spillede vores bedste kamp og ikke var godt nok fokuserede, så taber man med 4-1,” siger sportschef og assistenttræner Nicolaj R. Poulsen.

”Vi mangler lidt medvind og spillerne har brug for at vinde en kamp for at opleve, at det vi arbejder med på træningsbanen giver pote. Vi har tabt tre kampe med et mål. Mod VRI dybt ind i overtiden og mod Tørring IF på en taktisk fejl i 2. halvleg, så sæsonstarten har også være stolpe ud for os,” siger Nicolaj R. Poulsen. Nu håber alle, at bøtten vender lørdag, når IF Skjold Sæby, som ligger næstsidst i tabellen, kommer på besøg på HSM Arena i Grenaa.

Oliver Jensen på frispark

FC Djursland måtte undvære Nicolaj Jarsmer, som ikke er blevet spilleklar endnu efter et slag i ryggen i kampen mod Tjørring IF. En anden stamspiller, Janus Tranæs Didriksen, sad udenfor med karantæne på grund af sin udvisning efter to gule kort mod Tjørring IF. Samtidig døjer rutinerede Nichlas ”Høffe” Høpfner Hansen med musklerne og sad ligeledes udenfor.

Til gengæld var Søren Koch Christensen blevet klar, og unge Mikkel Sloth var med igen efter nogle uger med en skade.

”Vi startede kampen med unge spillere som Nicklas og Mikkel Sloth og Emil Sander på banen, og i 2. halvleg var der debut til Hassan Omar og sæsondebut til Thor Helle, der som U19-spiller fik sin debut i sidste sæson under daværende cheftræner Robert Sørensen,” fortæller Nicolaj R. Poulsen.

”Vi havde en god mulighed for at komme foran ved stillingen 0-0 ved Nicklas Sloth, men ellers var det hjemmeholdet som dominerede og vi kunne ikke udfordre Silkeborg KFUM. Det var nok et billede på top mod bund efter fem kampe i Danmarksserien. I forhold til udfordringen i denne kamp var vi ikke klare og fokuserede nok. Man skal have viljen til at tage duellerne og slå sig i nærkampene, have modet til at afslutte og komme først i feltet,” siger Nicolaj R. Poulsen.

Silkeborg KFUM scorede to mål lige før og to mål lige efter pausen og havde derudover flere muligheder. FC Djursland fik reduceret på et frispark pænt uden for feltet midt i 2. halvleg. Oliver Jensen sparkede bolden mellem venner og fjender og godt i mål i den modsatte side.

Udsigt til tæt kamp

Der er ros til FC Djurslands defensiv med Anders Emil Hjorth på mål og en bagkæde med Mikkel Sloth, Emil Bjerre Busk, Casper Stylsvig Bæksted og Christian Rytter Fløjborg. Mod så stærk en modstander var forsvaret presset, og trods en god indsats var det ikke muligt at forhindre Silkeborg KFUM’s fire scoringer.

Nu venter en vigtig kamp mod IF Skjold Sæby på hjemmebane på lørdag. IF Skjold Sæby tabte lørdag eftermiddag til Tjørring IF med 4-3 på udebane.

”IF Skjold Sæby er det hold vi sidst har vundet en sejr over på hjemmebane i Danmarksserien, da vi slog dem 3-1 i den næstsidste kamp i efteråret. Det må være tegnet til at vi skal have en sejr. Nu skal vi have point, og får vi tre point, så er vi med igen,” siger Nicolaj R. Poulsen, som forventer en tæt kamp, hvor de berømte marginaler kan blive afgørende.

”IF Skjold Sæby har to point for uafgjorte kampe mod Kjellerup IF og Vejgaard B. Nu har vi tre gode træningspas i næste uge, og så skal vi gå på banen og vise vilje, gejst og mod.”

FC Djurslands kamp mod IF Skjold Sæby starter lørdag 26. september kl. 15.00 på HSM Arena i Grenaa.

Kampfakta

Danmarksserien Pulje 4

Silkeborg KFUM - FC Djursland 4 - 1 (2 - 0)

Fredag 18. september kl. 19.00 på Jysk Park i Silkeborg

Målscorere:

  • 1 - 0 Henrik Brodersen (38. mibn.)
  • 2 - 0 Tobias Wittus Olesen (45. min.)
  • 3 - 0 Henrik Hykkelberg Jensen (46. min.)
  • 4 - 0 Rasmus Lysdal Christensen (49. min.)
  • 4 - 1 Oliver Jensen (65. min.)

Publiceret 19 September 2020 22:07