Ekstra støtte giver ekstra træning

OK giver Rønde Bordtennis Klub 30 procent ekstra i sponsorstøtte, så de får hjælp til at komme igennem coronakrisen

forening Rønde Bordtennis Klub har i bogstaveligste forstand højt til loftet i Rønde Idrætscenter.

Bestyrelsesmedlem Søren Melgaard fortæller:

"På grund af OK's ekstra støtte med 30 procent har vi kunnet tilbyde vores +60 spillere mulighed for at træne mandag formiddag fra kl. 10 til 12. I sidste sæson vi startede vi et nyt koncept for +60, og vi havde 30 deltagere første sæson med træning onsdag fra kl. 15.30 til 17. Så aftalen betyder, at vi kan fastholde kontingentet fra seneste sæson, samtidig med at vi kan tilbyde dem en ekstra træningsdag."

Klubben har omkring 25 seniorer og 25 ungdomsspillere, som også får gavn af aftalen med OK, men i første omgang er det +60 spillerne, der i år får den største fordel, og så håber klubben, at de vil tage deres børnebørn med i klubben, så der kan komme nye medlemmer til. OK er klubbens næststørste sponsor, kun overgået af hovedsponsoren 'ed data'. Søren Meldgaard forklarer videre:

"Bordtennis er et velegnet spil for ældre, da spillet har en positiv indflydelse på sygdomme som Demens og Parkinsson. Så nu håber vi at vi får mange flere medlemmer til +60 holdet. Men vi har vores elitehold i 1. Division, og tre af vore fire spillere fra dette hold er trænere for vore ungdomsspillere. Så de kan dele deres erfaringer, teknik og taktik med vore yngre medlemmer."

Det kan godt betale sig at tanke hos OK. Nu har Rønde Bordtennis Klub modtaget næsten 17.000 kr. Pengene har OK's kunder sparet op til klubben ved at tanke på deres OK Benzinkort. Når man vælger at knytte sit benzinkort til sponsoraftalen, støtter man gratis med et øre beløb for hver liter brændstof, der tankes på kortet. Det koster med andre ord ikke kunden ekstra at tanke, da det er OK, der udbetaler pengene. Det kan også nævnes, at Ebeltoft Golf Club har modtaget godt 9.000 kr. og Skødstrup SF Badminton næsten 4.000 kr.

Publiceret 21 September 2020 09:30