Frederik Ougaard er tilbage hos TRIF efter en grim knæskade og var manden bag det udlignende selvmål til 1-1 mod VSK Aarhus. Arkivfoto

Frederik Ougaard er tilbage hos TRIF efter en grim knæskade og var manden bag det udlignende selvmål til 1-1 mod VSK Aarhus. Arkivfoto

Seriefodbold: TRIF var uskarp før topopgør mod Nørager B

Skadesramte TRIF måtte nøjes med 1-1 mod VSK Aarhus og kan mærke Nørager B’s ånde i nakken i Serie 2

Af
Martin Schultz

Et afbudsramt TRIF hold kom ned på jorden efter 9-1 sejren mod Langaa IK forrige lørdag, da topholdet lørdag ude mod VSK Aarhus måtte nøjes med 1-1 efter en målløs 1. halvleg.

“Vi mødte et fint VSK-hold, som var væsentlig stærkere end det hold vi havde mødt i det første opgør i efteråret. Vi leverede en ok præstation, men var for uskarpe omkring feltet. Vi spillede ikke dårligt, men mødte et godt hold, som lukkede godt af,” siger TRIF’s cheftræner Martin Hornbæk Nielsen.

TRIF måtte stille op uden den skadede profil Mathias Haulrik, og i pausen udgik midtbanestyrmanden Mads Amstrup med en skade. Heller ikke forsvarsspilleren August Hog Laursen kunne stille op på grund af lyskenproblemer, så det lignede et amputeret hold, som fredag aften skal spille topopgør mod Nørager B. Men tirsdag ser det det ud til at alle bliver skadede spiller bliver klar tilgå fredag. Også kantspilleren Frederik Ougaard er ved at være klar igen efter sin knæskade. Han kom ind i 2. halvleg mod VSK Aarhus og leverede det indlæg, som en VSK-forsvarsspiller sendt i eget net.

“Vi glæder os sindssygt til at spille kampen mod Nørager B, men vi var trætte over, at vi nærmest havde et lazaret i klubben med alle de skader. Men nu ser det ud til, at de fleste skadede spillere bliver klar. Ellers får andre chancen, og så må de steppe op,” siger Martin Hornbæk Nielsen. Han må også se bort fra midtbaneprofilen Frederik Primdal Geertsen, som for lang tid siden af private grunde har meldt afbud til fredagens kamp mod Nørager B.

Chancerne var der

TRIF vandt med 4-2 over VSK Aarhus i premierekampen i august, men havde svært ved at få bolden i kassen i det andet opgør mod århusianerne.

TRIF kom bagud med 1-0 efter 60 minutter, men fik udlignet, da Frederik Ougaard kom godt over kanten og slog et hårdt fladt indlæg, som en af VSK’s spillere rettede af, så den gik i mål og der blev dømt selvmål.

“Vi havde et par gode chancer i slutningen af kampen, men manglede det sidste og må derfor nøjes med et point. Chancerne var der, men vi fik ikke bolden i mål,” siger Martin Hornbæk Nielsen.

TRIF møder et Nørager B, som lørdag tankede selvtillid med en 5-0 sejr over Langaa IK på fire mål af den debuterende U19-spiller Lasse Katholm. Også Nørager B havde flere stamspillere ude mod Langaa IK, men ser ud til at kunne stille i stærkeste opstilling mod TRIF. Nørager B har revanche til gode efter at have tabt det første opgør mod TRIF med 3-1 på eget græs.

Topopgøret mellem TRIF og Nørager B spilles fredag aften kl. 18.30 på PR Park i Rønde.

Kampfakta

Serie 2, Pulje 17

VSK Aarhus - TRIF 1 - 1 (0 - 0)

Lørdag 19. september kl. 13.00 i Vejlby/Risskov

Målscorere:

1 - 0 VSK Aarhus (60. min.)

1 - 1 Selvmål (70. min.)

Publiceret 23 September 2020 11:45