TRIF og træner Martin Hornbæk Nielsen er tilbage på vindersporet efter en sikker sejr på 5-0 over Nørager B. Søndag venter en ”møgsvær kamp” ude mod Skødstrup SF. Arkivfoto: Martin Schultz

TRIF og træner Martin Hornbæk Nielsen er tilbage på vindersporet efter en sikker sejr på 5-0 over Nørager B. Søndag venter en ”møgsvær kamp” ude mod Skødstrup SF. Arkivfoto: Martin Schultz

Seriefodbold: Fire mål af TRIF’s Victor Riis krøllede Nørager B helt sammen

Der var klasseforskel, da duksen TRIF satte Nørager B på plads med 5-0 i topopgør på PR Park i Serie 2

Af
Martin Schultz

Nørager B kunne havde åbnet for et spændende slutspil i Serie 2, hvis holdet fra Norddjursland fredag aften havde vundet over TRIF i topopgøret på PR Park i Rønde. Men det ellers boldsikre og snu hold fra Nørager B fik ikke et ben til jorden og måtte bøje sig for den gule overmagt.

”Vi tabte til et bedre hold. Vi spillede en ok 1. halvleg, men holdet havde en offday. Det var fortjent, at TRIF vandt den kamp,” siger Nørager B’s træner Claus Vestergaard.

TRIF træner Martin Hornbæk Nielsen mener, at der var klasseforskel i 2. halvleg.

”Det var en god kamp mellem to hold, der gerne vil spille fodbold. Men alle vores spillere var i gear, og vi havde i det store hele styr på kampen. Nørager B er gode til småspillet, men vi holdt dem fra fadet. Vores bagerste forsvarskæde og målmand Hjalte Holm Baarstrøm havde godt styr på begivenhederne, og i 2. halvleg spillede vi dem helt af brættet. Vi havde totalt overtaget og vores topscorer Victor Riis Overgaard scorede fire mål,” fortæller Martin Hornbæk Nielsen.

Med den sikre sejr slog TRIF igen et pænt hul ned til Nørager B i tabellen, men næste udforing bliver Skødstrup SF i en ny topkamp søndag eftermiddag på Studstrup Idrætsanlæg. Skødstrup SF har spillet en kamp mindre end TRIF og kan med en sejr hale så meget ind på topholdet, at der kan blive spænding om den direkte oprykning til Serie 1.

”Kampen mod Skødstrup SF er vanvittig vigtig. Det er en møgsvær kamp, for Skødstrup SF har gode fodboldspillere, og de vil gerne spille fodbold lige som os selv. Men vinder vi på søndag, så har vi forfølgerne syv point eller mere efter os,” siger Martin Hornbæk Nielsen.

Goalshow af Victor Riis Overgaard

TRIF stillede op uden de to lyskenskadede profiler Mads Amstrup og August Hog Laursen. Til gengæld var Frederik Primdal Geertsen med, som først havde meldt afbud af private grunde, men coronasmitten flytter for tiden rundt på mange ting. Asbjørn Skaarup Bendtsen blev rykket op på midtbanen og spillede Mads Amstrups plads. ”Det var suverænt spillet af en knægt på 18 år,” bemærker Martin Hornbæk Nielsen. Mikkel Meldgaard og Lasse Tsepo fra andetholdet kom med på bænken og blev skiftet ind i de sidste tyve minutter.

TRIF kom foran efter bare ni minutters spil, da Kristoffer Meldgaard spillede Mathias Haulrik i dybden, så han kom i direkte duel med Nørager B’s målmand Steffen Klintø. Mathias Haulrik, som er tilbage efter en skade på træningsbanen og nærmer sig sin fulde styrke, scorede sikkert til 1-0 til TRIF.

I 2. halvleg startede Victor Riis Overgaard endnu engang et goalshow og slog en streg under sin status som sæsonens topscorer på topholdet. Efter scoringer til 2-0 og 3-0 scorede han også usvigeligt sikkert på et straffespark, som Nørager B’s målmand Steffen Klintø begik mod Mathias Haulrik. Klintø måtte ud i ti minutter med et gult kort, og markspilleren Christian Basballe måtte overtage målet efter Steffen Klintø. Kort før tid lavede Victor Riis Overgaard kampens flotteste mål, da han blev spillet i dybden af Frederik Prindal Geertsen og derefter lobbede bolden over Nørager B’s målmand til de knusende cifre 5-0.

Mikkel Stær var også fire måls-bomber

Nørager B måtte se bort fra Lasse Jensen, som ikke er blevet klar efter sin skinnebensflænge fra kampen mod Fuglebakken KFUM. Fætrene Mathias og Sigurd Fisker var begge tilbage igen på holdet, og så var U19 spillerne Jonas Friis og fire-måls debutanten fra 5-0 sejren over Langaa IK Lasse Katholm med på holdet. Spillerne fra Nørager B var ikke helt gode venner med kampens dommer, og udover det gule kort til målmand Steffen Klintø var der også gule kort og dermed ti minutters udvisninger til Michael Jensen og Sigurd Fisker i 2. halvleg.

Et velspillende TRIF forsvar pakkede Nørager B’s offensiv godt ind, og der var ikke mange muligheder til Nørager B’s angribere. Så det blev hverdag igen for unge Lasse Katholm efter sidste lørdags triumf med fire mål i sin debut som seniorspiller mod rækkens prügelknabe Langaa IK.

I den forbindelse citerede vi Nørager B’s træner Claus Vestergaard for at sige, at ”ingen spiller har siden Kasper Eriksen scoret fire mål i én kamp” for Nørager B.

Læs mere: Seriefodbold: Stær’en strålede i storsejr til Nørager

Men den udtalelse vil en af de senere års kendte måltyve på Djursland ikke kendes ved. Mikkel Lenø Stær, som gennem næsten 15 år var en særdeles målfarlig offensivspiller i Kolind/Perstrup IF med afstikkere til FC Djursland og Nørager B, har gjort redaktionen opmærksom på, at han også har scoret fire mål i en kamp for Nørager B. Det skete 6. juni 2015, da TMV 8530 blev slået med 7-0 på Nørager Stadion og Nørager B spillede med i top tre i Serie 1. Stær’en scorede både med hovedet og fødderne og leverede tilmed en assist til indhopperen Steffen Klintø i storsejren over bundproppen TMV 8530. Redaktionen undskylder for ikke at huske denne præstation.

Kampfakta:

Serie 2, Pulje 17

TRIF - Nørager B 5 - 0 (1 - 0)

Fredag 25. september kl. 18.30 på PR Park i Rønde

Målscorere:

  • 1 - 0 Mathias Haulrik (9. min.)
  • 2 - 0 Victor Riis Overgaard (52. min.)
  • 3 - 0 Victor Riis Overgaard (64. min.)
  • 4 - 0 Victor Riis Overgaard (72. min./straf.)
  • 5 - 0 Victor Riis Overgaard (87. min.)

Publiceret 30 September 2020 16:00