Jakob Degn Larsen scorede for anden kamp i træk og sikrede vigtige point til Kolind-Perstrup IF, da Fårvang IF blev slået med 2-1 på Kolind Park. Arkivfoto: Martin Schultz

Jakob Degn Larsen scorede for anden kamp i træk og sikrede vigtige point til Kolind-Perstrup IF, da Fårvang IF blev slået med 2-1 på Kolind Park. Arkivfoto: Martin Schultz

Seriefodbold: KPI over stregen efter sejr i bundopgør

Kolind-Perstrup IF hentede den anden sejr med 2-1 mod Fårvang IF på mål af Mikkel Fanø og Jakob Degn Larsen

Af
Martin Schultz

Kolind-Perstrup IF fik ikke bare revanche, men også tre rigtig vigtige point ind på kontoen, da holdet lørdag eftermiddag vandt med 2-1 over Fårvang IF på Kolind Park. På to mål af Mikkel Fanø og Jakob Degn Larsen indenfor 7 minutter midt i 2. halvleg kom Kolind-Perstrup IF foran og holdt stillingen kampen ud. Det Kolind-Perstrup IF’s anden sejr i sæsonen og de tre point lunede gevaldigt, for med en sejr i denne ”seks point kamp” trak de orange fra Kolind forbi Fårvang IF og efterlod de to pladser under nedrykningsstregen til VRI og Fårvang IF.

”Vi tabte den første kamp med Fårvang IF med 5-3 på udebane, men det var en kamp vi burde have vundet. Så vi havde noget at revanchere. Med vores placering i tabellen er hver af de resterende kampe som en finale. Vi skal have nogle flere sejre, og vi er i en pulje, hvor alle slår alle, så der er stadig meget at spille om,” siger KPI-træner Dennis Holdgaard.

Kolind-Perstrup IF skulle lørdag have mødt Vivild IF på hjemmebane i en direkte duel mellem de to lokale hold i Serie 1, men DBU har netop meddelt, at kampen er udsat på grund af corona.

Lasse Mikkelsen kampens spiller

Kolind/Perstrup IF kom med selvtillid efter at have spillet uafgjort 1-1 i den svære udekamp mod Dronningborg B efter en godkendt og viljestærk indsats. Samtidig var de fleste skadede spillere tilbage og der var kun afbud fra målmand Andre Tonnesen. Han blev erstattet af Lasse Mikkelsen, som blev hentet op fra klubbens Old Boys hold og som leverede en rigtig god indsats og fortjent blev kåret til kampens spiller. Han reddede mange bolde og havde især en kampafgørende redning i en mand-til-mand duel med en Fårvang IF spiller.

”Det var en kamp mellem to hold fra den tunge ende af tabellen og det var tydeligvis meget på spil for begge hold. Vi sad på det meste af spillet, mens Fårvang IF mest spillede lange bolde frem til deres angribere. I halvlegen snakkede vi om, at vi havde mange muligheder, men manglede den sidste præcision, så vi skulle blive ved med at tro på det,” siger Dennis Holdgaard.

Det blev dog gæsterne fra Fårvang, som kom foran, da de godt ti minutter ind i 2. halvleg fik scoret til 1-0 efter en dødboldsituation, hvor bolden ikke blev clearet i KPI’s forsvar og hoppede og dansede foran målet og endte hos en Fårvang IF-spiller, som sendte den i mål med et godt spark.

Jagtede det tredje mål

”Men selvom vi kom bagud med 1-0 mistede vi ikke modet og vist gode moral ved at fortsætte vores spil. Omkring fem minutter efter Fårvang IF’s scoring brød vores midterforsvarer Marc Pedersen igennem i deres ene side og løb i dybden, hvorefter han spillede bolden på tværs i fødderne på Mikkel Fanø, som udlignede til 1-1,” fortæller Dennis Holdgaard.

”Vi fik yderligere tro på tingene og fortsatte vores spil. 7 minutter efter udligningen fik vi et frispark, og på indlægget dukkede Jakob Degn Larsen op mellem venner og fjender og scorede med foden til stillingen 2-1. Endelig var vi foran og gik efter at få fuldt udbytte af kampen. Vi jagtede det tredje mål, som kunne lukke kampen, og vi var tættere på 3-1 end Fårvang IF var på 2-2. Gæsterne satsede til sidst og sendte lange bolde ind i vores felt, men Lasse Mikkelsen kom ud og afværgede deres angreb,” slutter Dennis Holdgaard.

Det var positivt med en sejr og i Kolind-lejren ser man frem til lokalopgøret mod Vivild IF. I den første kamp mod Vivild IF på udebane kom Kolind-Perstrup IF foran ved Jakob Degn Larsen sent i kampen, men Vivild IF fik udlignet ved Mathias Severinsen i tillægstidens sidste minut.

DBU har dog meddelt, at kampen bliver udsat på foranledning af en coronarelateret henvendelse fra Vivild IF.

KAMPFAKTA

Serie 1, Pulje 7

Kolind-Perstrup IF - Fårvang IF 2 - 1 (0 - 0)

Lørdag 26. september kl. 16.00 på Kolind Park

Målscorere

  • 0 - 1 Tobias Dahl Nielsen (57. min.)
  • 1 - 1 Mikkel Fanø (62. min.)
  • 2 - 1 Jakob Degn Larsen (69. min.)

Nedrykningsregler Serie 1 (efterår)

  • Nr. 3, 4 og 5 i hver pulje bliver i Serie 1
  • Nr. 6 skal spille playoff-kampe om at undgå nedrykning til Serie 2. Vinderne spiller i Serie 1, taberne rykker ned i Serie 2 i næste turneringshalvdel
  • Nr. 7 og 8 i hver pulje rykker efter 1. turneringshalvdel (efterår) ned i Serie 2

Publiceret 30 September 2020 12:06