Jesper Møgelvang, Ådalens cheftræner, kigger nu efter placeringerne fra 2 til efter 6-1 nederlaget til topholdet AH 2012. Arkivfoto

Jesper Møgelvang, Ådalens cheftræner, kigger nu efter placeringerne fra 2 til efter 6-1 nederlaget til topholdet AH 2012. Arkivfoto

Seriefodbold: Ådalen fik en hammer i hovedet af topholdet

Lime-Skørring klubben tabte med tenniscifre til rækkens duks AH 2012

Af
Lars Norman Thomsen

Ådalens bedste herreseniorhold gik op i limningen i opgøret mod topholdet AH 2012 på Hørning Stadion. Topholdet kom et skridt nærmere oprykning ved at besejre Ådalen med hele 6-1 efter 1-0 ved pausen.

"Hjemmeholdet indledte med at trykke os helt i bund, og kort inde i kampen sparkede Emil Knudsen på stolpen med sit venstreben," fortæller Ådalens cheftræner Jesper Møgelvang.

Efter et svært første kvarter, som Ådalen overlevede, men så spillede hjemmeholdet en aflevering frem til Emil Knudsen, som Ådalens målmand Dennis Rytter fik nedlagt i kampen om bolden.

Hjemmeholdets anfører Kasper Strunge scorede derefter sikkert til 1-0 fra 11-meter pletten.

"Efterfølgende var kampen meget lige, men hjemmeholdet var klart mest på bolden, og det tappede os for kræfter. Kort inden pausen brændte de to store muligheder. Vi fik indgydt nyt mod og nye kræfter i vores spillere i pausen, og vi fik kæmpet os tilbage i kampen," fortæller Ådalens cheftræner.

'Kometen' udlignede

Dennis Rytter havde en enkelt stor redning i starten af 2. halvleg, og efter en times spil blev et hjørnespark fra Frederik Sølvsten snittet i mål af Jacob 'Kometen' Andersen, og en af hjemmeholdets spillere til 1-1.

"Det var stik imod spil og chancer, men kort efter kunne den samme konstellation have bragt os foran med 2-1, men AH's Lars Bording reddede flot," fortæller Møgelvang.

"Det fik ilden tilbage i øjnene på hjemmeholdets spillere, og i anden halvlegs anden halvdel blev vi kørt ud af banen på det flotte Hørning Stadion. Vi slog op i banen, og AH gjorde efterhånden, som de ville. Det udmøntede sig i to flotte hovedstødsmål og tre andre mål, så vi tabte med hele 6-1."

Indskiftede Mathias Jensen scorede to gange på hovedstød efter hjørnespark fra Lars Benko, mens Emil Knudsen, Simon Hougaard og Lars Benko tegnede sig for de øvrige tre scoringer.

"Vi må selv kigge indad, og så er det ellers bare med at kigge fremad mod efterårets fire afsluttende runder, hvor vi skal møde TRIF, Auning IF, IF Midtdjurs og Ebeltoft IF. Vi spiller pt. om placeringerne fra 2-5, og der gælder det for os om at komme så langt frem i tabellen som muligt," siger Jesper Møgelvang.

FAKTA

AH 2012 - Ådalen IF 6-1 (1-0)

Holdopstilling Ådalen: Dennis Rytter - Kieren Boyling, Søren Laursen, Martin "Andi" Jensen, Nikolaj Voldby - Mads Espensen, Jacob Andersen, Thomas Høgh Mikkelsen (anf.), Jacob Gyvelgaard, Frederik Sølvsten - Mikkel Gyvelgaard samt Andreas Jensen og Jonas Andersen

Målscorer:

1-1 - 60. minut: Jacob Andersen - assist Frederik Sølvsten

Publiceret 08 October 2020 15:00