Allerede næste lørdag kan TRIF med bare et point mod Fuglebakken KFUM på hjemmebane finde guldtøjet frem og fejre en fortjent oprykning til Serie 1. Arkivfoto

Allerede næste lørdag kan TRIF med bare et point mod Fuglebakken KFUM på hjemmebane finde guldtøjet frem og fejre en fortjent oprykning til Serie 1. Arkivfoto

Seriefodbold: TRIF uddeler bøllebank til Østdjurs 91 for anden gang

TRIF vandt 'topopgøret' over Østdjurs 91 med 9 - 0 og er bare et point fra en oprykning til serie 1

Af
Martin Schultz

”Vi vil gerne drille TRIF.”

Sådan lød det fra Østdjurs 91 lejren forud for opgøret mellem nr. et TRIF og nr. 2 Østdjurs 91 i Serie 2, som søndag eftermiddag mødtes i lokalopgøret på PR Park i Rønde. Men for anden gang i denne sæson lammetævede TRIF naboerne fra Østdjurs 91.

”Det var der ikke meget drilleri i. Det var ikke engang sjovt, for havde vi været mere effektive, havde vi vunder med 15-0,” siger TRIF’s cheftræner Martin Hornbæk Nielsen.

I det første opgør mellem de to lokalrivaler vandt TRIF med 8-0 på Trustrup Stadion, og man troede det ikke muligt, men nu vandt TRIF med 9-0 på eget kunstgræs søndag eftermiddag foran et pænt stort publikum med både TRIF og Østdjurs 91 tilhængere.

”Det er et vanvittigt styrkeforhold mellem nr. et og nr. to i Serie 2, hvor vi nu har vundet begge kampe med en målscore på 17-0. Vi gjorde det vi skulle, og jeg er i tvivl om Østdjurs 91 overhovedet havde et skud på mål i hele kampen. Jeg er så imponeret af de unge knægte, der er så fokuserede på at nå vores mål. Nu kan vi gøre det færdigt på lørdag mod Fuglebakken KFUM på hjemmebane, og der vil vi gerne fejre vores oprykning,” siger Martin Hornbæk Nielsen.

Fuglebakken KFUM er det eneste hold, som i denne sæson har vundet over TRIF. Kampen spilles lørdag kl. 14.30 på PR Park i Rønde.

Emil Haulrik med i det meste

TRIF havde igen midtbaneprofilen Mads Amstrup med på holdet efter en skade, og også August Hog Laursen var tilbage efter sin skade og tog plads på bænken. Til gengæld måtte holdet undvære anfører Kristoffer Meldgaard Andreasen, som natten til søndag blev far til en dreng.

”Vi var foran med 3-0 ved pausen, men havde chancer til 3-4 mål mere. Derfor talte vi i halvlegen om, at det kunne vi ikke være bekendt. Vi måtte være mere koncentrerede omkring feltet og i vores afslutninger,” siger Martin Hornbæk Nielsen.

Og der blev strammet op i 2. halvleg, hvor TRIF scorede seks mål, fordelt pænt på hele halvlegen. Holdets topscorer, Victor Overgaard Riis, som har scoret 17 mål og leveret assists til 8 mål, var igen i hopla og scorede fire mål mod Østdjurs 91.

”Victor har haft en fod med i halvdelen af de mål vi har scoret i denne sæson. Men i kampen mod Østdjurs strålede Emil Haulrik, som lagde op til seks mål og selv scorede det sidste kort før tid på storebror Mathias’ forarbejde,” fortæller Martin Hornbæk Nielsen, som også roser midtbanespilleren Frederik Primdal Geertsen.

”Han er her og der og alle vegne og leverer på et imponerende niveau hver eneste gang, både defensivt og offensivt.”

Klasseforskel mellem de to hold

Østdjurs 91 stillede med et hold af rutinerede profiler med de tre ”kongebrødre”, målmand Kim Jensen og Klaus Vilhelmsen, og lidt yngre profiler som Benjamin Due og Sebastian Glarman. Men der var i denne kamp ikke nogen assistance ”oppefra” fra samarbejdsklubben FC Djursland.

”Jeg vil godt lykønske TRIF med oprykningen. I denne sæson har det været TRIF og så alle de andre hold i Serie 2. De har haft et par enkelte udfald, men sådan er det vel. Det er vel kun Skødstrup SF, som kan hænge på,” siger Ronni Didriksen fra Østdjurs 91’s fodboldafdeling.

”Der var klasseforskel i denne kamp, og jeg tror ikke vi havde en eneste målchance. TRIF er det bedste hold, og vi kunne ikke meget på deres egen kunstgræsbane.”

Østdjurs 91 gik ind til kampen som nr. to i rækken, og ligger aktuelt stadig på en 2. plads med en negativ målscore på 11 mål, som TRIF har bidraget effektivt til med 17 scoringer.

”Vores mål for sæsonen var at holde os i rækken, og klarer vi det, kan vi være tilfredse. Nu har vi to hjemmekampe inden vi slutter af ude mod Skødstrup SF,” siger Ronni Didriksen.

Østdjurs 91 møder lørdag kl. 16.00 Randers Freja på Trustrup Stadion og kan med en sejr sikre sig endnu en sæson i Serie 2.

Kampfakta

Serie 2, Pulje 17

TRIF - Østdjurs 91 9 - 0 (3 - 0)

Søndag 11. oktober kl. 16.00 på PR Park i Rønde

Målscorere:

  • 1 - 0 Noah Overgaard (18. min.)
  • 2 - 0 Victor Overgaard Riis (38. min.)
  • 3 - 0 Victor Overgaard Riis (18. min.)
  • 4 - 0 Mathias Haulrik (48. min.)
  • 5 - 0 Victor Overgaard Riis (60. min.)
  • 6 - 0 August Hog Laursen (69. min.)
  • 7 - 0 Mathias Haulrik (79. min.)
  • 8 - 0 Victor Overgaard Riis (81. min.)
  • 9 - 0 Emil Haulrik (89. min.)

Publiceret 13 October 2020 19:45