For Mørke træner Tonni Kristensen (stående) og han spillere handler det om at sikre sig andenpladsen i Serie 4. Der resterer tre spillerunder og måske en playoffkamp. Arkivfoto: Lars Norman Thomsen

For Mørke træner Tonni Kristensen (stående) og han spillere handler det om at sikre sig andenpladsen i Serie 4. Der resterer tre spillerunder og måske en playoffkamp. Arkivfoto: Lars Norman Thomsen

Seriefodbold: Højt at flyve - dybt at falde for Mørke IF

I forrige weekend befæstede Mørke sin andenplads i Serie 4 ved at besejre Skødstrup, men så gik der koks i det i opgøret mod bundholdet Lystrup

Af
Lars Norman Thomsen

Det er ikke kun en førsteplads, som sikrer den direkte vej til oprykning.

For Serie 4 Herrer kan oprykningen til Serie 3 også blive en realitet, hvis man ender som en af de bedst placerede andenpladser.

De 12 bedste hold, som ender på en andenplads i Serie 4, rykker nemlig automatisk op sammen med puljens vinder.

De resterende 24 hold, som ender på en andenplads i Serie 4 får dog også mulighed for oprykning. De møder nemlig de 24 hold, der slutter på en sjetteplads i Serie 3 i en playoffkamp om henholdsvis at rykke op i Serie 3 eller forblive i rækken.

Lokalt indtager Mørke IF aktuelt andenpladsen i sin række med tre spillerunder igen uden reel mulighed for at nå førstepladsen og dermed direkte oprykning.

I DBU Jyllands aktuelle to'er-regnskab ligger Mørke heller ikke for godt placeret. Holdets pointgennemsnit i 11 kampe er 1,727273.

Mørke vandt ellers forleden flot over Skødstrup med 3-1 i den direkte duel om andenpladsen for så senest at smide gevinsten overbord ved hjemme at tabe til bundholdet Lystrup med 3-0.

Mørke har tre kampe tilbage og kan med sejre i samtlige (AC Norddjurs, Fuglebakken og Vivild) sikre sig andenpladsen og et pointgennemsnit, der sniger holdet blandt de 12 bedste to'ere i Jylland.

Mest sandsynligt er det dog, at Mørke må 'nøjes' med andenpladsen og en playoffkamp om oprykning til Serie 3.

Den aktuelle to'er stilling i Jylland kan ses her:

https://www.dbujylland.dk/nyheder/2020/oktober/toer-regnskabet-dags-dato/

Publiceret 14 October 2020 07:00