Ådalens målmand Rasmus Thomsen (tv.) var bedste mand i opgøret mod Auning og reddede sit hold fra en snitter. Foto: Ådalen

Ådalens målmand Rasmus Thomsen (tv.) var bedste mand i opgøret mod Auning og reddede sit hold fra en snitter. Foto: Ådalen

Seriefodbold: Humpende Ådalen tabte fortjent til Auning

Lime-Skørring mandskabet vidste allerede før kampstart lørdag på Auning Stadion, at holdet var sikret endnu en sæson i Serie 3

Af
Lars Norman Thomsen

Ådalen er klar til endnu en sæson i Serie 3.

Det stod allerede bøjet i neon før spillerne gik på banen i Auning lørdag eftermiddag, fordi Grenaa netop havde tabt til TRIF på kunstgræsbanen i Rønde.

Ådalen var uden normale kaptajn Thomas Høgh Mikkelsen, der brækkede håndleddet i midtugekampen mod TRIF, og bedre blev det ikke, da hans afløser Jacob 'Kometen' Andersen måtte melde forfald under opvarmningen, fordi han trådte forkert og vrikkede om på sin ankel.

Det skulle blive endnu værre, for Mikkel Gyvelgaard brækkede foden efter en halv times spil, og hans afløser Mathias Eske blev skadet kort tid efter, da han fik et knæ i ryggen af hjemmeholdets anfører Simon Stampe. Således var der kun 11 mand tilbage til at gennemføre kampens anden halvleg, og Jacob Gyvelgaard måtte endog humpe sig i gennem.

Lavt tempo

"Det blev en kamp, der blev spillet i et lavt tempo, og det var guf for hjemmeholdets rutinerede mandskab, der styrede kampen fra start til slut. I første halvleg spillede de sig dog kun frem til en enkelt rigtig stor chance, hvor det lignede en let scoring, men Rasmus Thomsen i vores mål ville det anderledes," fortæller Ådalens cheftræner Jesper Møgelvang.

"I første halvleg kunne vi overhovedet ikke ramme hinanden, men det blev lidt bedre i første halvdel af anden halvleg, hvor vi i stedet sparkede bolden frem og spillede på andenbolde. Det gav optræk til et par gode chancer, men vi manglede lige det sidste for at blive rigtigt farlige."

Hjemmeholdet brændte flere gange på Rasmus Thomsen, der suverænt blev man of the match, men midt i halvlegen måtte Ådalen kapitulere, da Ronni 'Tordenstøvle' Jeppesen bragte Auning på 1-0 på en flad afslutning fra kanten af feltet. Fortjent efter kampbilledet på dette tidspunkt, ifølge Møgelvang.

"Vi forsøgte at kæmpe os tilbage i kampen, og der var ikke noget at udsætte på spillernes indsats og vilje, men evnerne manglede, og vi kom aldrig rigtigt i nærheden af en forløsende udligning. Til slut kastede vi alt frem på nogle dødbolde, og det kostede, da Bobby Brix afgjorde kampen til 2-0 med højrefoden på en kontra."

Sammenhold

Jesper Møgelvang kan se frem til at sende et yderst decimeret mandskab på kunstgræs fredag aften mod IF Midtdjurs på AC Huse Park i Ryomgård.

"Vi træner selvfølgelig videre og gør sæsonen færdig på bedste vis på trods af de mange uheld, men det er lidt op af bakke for tiden. Vi må stå sammen og forsøge at hjælpe vores andethold i S5 på vejen mod oprykning i de sidste to runder, hvor de skal møde Helsted Fremad IF og Grenaa FC," siger Jesper Møgelvang.

Publiceret 19 October 2020 12:27