TRIF blev en suværen vinder af Serie 2 og bliver et spændende indslag i Serie 1, hvor holdet kan komme i pulje med Vivild IF og Kolind-Perstrup IF. Arkivfoto

TRIF blev en suværen vinder af Serie 2 og bliver et spændende indslag i Serie 1, hvor holdet kan komme i pulje med Vivild IF og Kolind-Perstrup IF. Arkivfoto

Seriefodbold: TRIF var tæt på tre oprykninger

TRIF’s førstehold blev en suveræn oprykker til Serie 1, mens de to andre seniorhold endte på andenpladser

Af
Martin Schultz

På tre mål af sæsonens suveræne topscorer Victor Overgaard Riis sluttede TRIF’s bedste herrer efteråret med at vinde med 4-1 over Randers Freja på udebane. Oprykningen var sikret ugen forinden med 2-0 sejren over Fuglebakken KFUM, og den sidste kamp mod bundproppen Langaa IK blev ikke spillet på grund af corona nedlukningen.

Men TRIF var tæt på endnu mere oprykning, for klubbens hold i Serie 3 havde med en 4-1 sejr over de nærmeste rivaler fra Auning IF sikret sig en andenplads i rækken uanset udfaldet af den sidste kamp mod topholdet fra AH 2012, som blev aflyst. Så uden corona restriktioner kunne holdet have sikret sig oprykning til Serie 2 ved at vinde en playoff kamp mod et hold fra Serie 2, men alle play off kampe blev annulleret, da DBU Jylland ved skrivebordet skulle finde en løsning på turneringsafslutningen efter corona restriktionernes indførelse.

Også tredieholdet i serie 5 endte på en andenplads efter Grenaa IF og sluttede turneringen med at spille 2-2 på hjemmebane mod lokalrivalerne fra Skødstrup SF.

“For spillerne på vores andethold var det en bitter pille at sluge ikke at få mulighed for at spille sig op i Serie 2 i en playoff kamp. De havde gjort det godt i efteråret, og det var en flad fornemmelse ikke at få lov til at spille deres chance,” siger TRIF’s cheftræner Martin Hornbæk Nielsen.

“Vi synes, at DBU forhastede sig ved at lukke turneringen. Med de mange kunstbaner i området kunne man godt i december have spillet de kampe, hvor der var noget at spille om,” mener Martin Hornbæk Nilsen.

Håber på lokalopgør i Serie 1

TRIF’s bedste herrer var allerede sidste efterår tæt på at rykke op i Serie 1. Det var holdets første sæson i Serie 2, og TRIF endte på en andenplads. Holdet var uheldig med at tabe playoff kampen mod Viby IF fra Serie 1.

Men i dette efterår var der ingen tvivl, for holdet førte rækken fra start til slut og viste stort overskud med flere spektakulær storsejre. Holdet mistede kun point efter et nederlag og én uafgjort kamp, vandt 11 kampe og havde en målscore på 56 - 14.

“Vi glæder os til at komme op i Serie 1 og få flere jævnbyrdige kampe. Forhåbentlig kommer vi i pulje med Vivild IF og Kolind/Perstrup IF, så vi kan få nogle gode lokalopgør på Djursland,” siger cheftræner Martin Hornbæk Nielsen.

Holdet er intakt også i foråret, og ifølge cheftræneren er der flere spillere udefra, som har vist interesse for at træne med og vise sig frem, når træningen til den nye sæson bliver sat i gang.

Martin Hornbæk Nielsen fortsætter som træner for det bedste hold og har en aftale frem til sommeren 2021. Det samme har Martin Holm som træner for holdet i Serie 3, som dog må undvære sin holdleder Bjarne “Slagter” Jacobsen, som forleden fik beskadiget sin akillessene - dog ikke ved fodbold, men på en af hans elskede jagter.

“Samtidig leder vi med lys og lygte efter en træner til vores hold i Serie 5,” slutter Martin Hornbæk Nielsen.

Publiceret 04 November 2020 21:00