Ambitiøse Frederik Schandorff, som han præsenteres på hjemmesiden for Italian GT Championship, der afgøres søndag

Ambitiøse Frederik Schandorff, som han præsenteres på hjemmesiden for Italian GT Championship, der afgøres søndag

Italian GRAN TURISMO Championship: Frederik Schandorff har ikke noget at tabe

Den danske Lamborghini-juniorkører fra Essig ved Feldballe er stadig med i kampen om mesterskabet i det italienske GT-mesterskab, som afgøres søndag.

Af
Lars Norman Thomsen

Efter en udfordrende sæson i det italienske GT-mesterskab er der stadig mulighed for, at den danske Lamborghini-juniorkører Frederik Schandorff fra Essig ved Feldballe og hans to teamkammerater fra VSR-teamet, hollandske Danny Kroes og finske Tuomas Tujula, at køre den grønne Lamborghini Huracán GT3 EVO først over målstregen og erhverve sig titlen i det italienske GT-mesterskab, som afgøres denne weekend på Monza-banen.

Frederik Schandorff fylder 23 år 2. juledag.

"Selvom vi er ude af top-tre-stillingen i mesterskabet, så er kampen så tæt, at vi faktisk stadig har mulighed for at tage titlen. Det kræver dog, at vi vinder løbet, og så afhænger det samtidig af, hvor godt vores konkurrenter slutter. Vores forberedelser er gået godt, og umiddelbart fornemmer jeg, at vi har bilen til en sejr denne weekend. Vi befinder os i en situation, hvor vi ikke har noget at tabe, så vi kan sætte alt ind og tage nogle chancer for at få sejren. Så det er dét, vi har tænkt os," lyder det på forhånd fra Frederik Schandorff.

Fjerde og sidste afdeling af Italian GT Championship skydes i gang med kvalifikationsrunder lørdag eftermiddag, mens det tre timer lange løb flages grønt søndag eftermiddag kl. 13.20. Løbet kan streames live fra seriens eget website.

FAKTA

TIDSPLAN – ITALIAN GT CHAMPIONSHIP – MONZA

Lørdag 7. november

  • 14.45 – Kvalifikation #1 (15 min)
  • 15.10 – Kvalifikation #2 (15 min)
  • 15.35 – Kvalifikation #3 (15 min)

Søndag 8. november

  • 13.20 – RACE (3 timer)

Publiceret 07 November 2020 15:00