Djurslands Golfturnering skudt i gang

Artiklens øverste billede

De indledende kvalifikationsmatcher blev 2. maj afviklet i Grenå Golfklub, Norddjurs Golfklub og Ebeltofts Golf Club som selvstændige klubmatcher i de tre klubber.

Mange af Ebeltoft Golf Clubs medlemmer havde tilmeldt sig turneringen, der foregik i dejligt vejr med masser af forkælelse og forplejning til golfspillerne. Undervejs under turneringen mødte golfspillerne ved hul 11 Kjøbstadens Madvogn, der serverede lækker mad, og både før, under og efter turneringen blev alle deltagerne serviceret af alle fra Sparekassen Kronjyllands team i Ebeltoft.

De 10 bedste i række A, B og C kvalificerede sig til den store finaledag den 8. august, der i år afvikles i Grenå Golfklub.

Vinder i A rækken blev Brigitte Kambeck Andersen, vinder af B rækken blev Hans Verdoes og vinder af C rækken blev Kaj Jensen. Der var fine præmier til de bedste 3 i hver række.

Sjældent opleves, at en spiller laver Hole in One under en klubturnering – det skete på hul 3, hvor Allan Pedersen lavede et flot slag mod hullets højtbeliggende green, som ikke kan ses, før man er ved greenen. Bolden var ikke at se, så den var nok løbet af greenen – men for en sikkerheds skyld blev der lige kigget i flaghulet, og der lå bolden. Ebeltoft Golf Club’s 30 kvalificerede spillere ser frem til Djurslands Turneringens finaledag 8. august i Grenå Golfklub.

Turneringen er sponseret af Sparekassen Kronjylland, NEM Forsikring og Sparinvest.gs

Læs også

Del artiklen