Sommerskak i Syddjurs

40 fra mange klubber deltog i åben turnering.

Artiklens øverste billede

Under coronapandemien er der ikke meget, der har været som det plejer i Syddjurs Skakklub. Dog blev der i uge 29 holdt en åben sommerturnering i Syddjurs Skakklub, akkurat som der plejer. Turneringen var velbesøgt med næsten 40 deltagere fra mange klubber, fortæller klubben i en pressemeddelelse.

Selvom Syddjurs-spillerne var på hjemmebane, var det spillere udefra, der løb med både første- og andenpladserne i samtlige grupper. Mestergruppen blev vundet af Dennis Hemdorff fra Nordre Skakklub med 4 point ud af 5 mulige. Basisgruppe 1 blev vundet overbevisende af Brian Kristensen fra Viby Skakklub med 5 point. I basisgruppe 2 tog Jens Jørgensen fra Viby Skakklub sejren med 4 point.

»I Syddjurs Skakklub ser vi frem til at byde alle skakinteresserede velkommen, når sæsonen starter i august. Det gælder både medlemmer såvel som ikke-medlemmer. I uge 32 og 33 vil der være en hurtigskakturnering, hvor alle der er nysgerrige på skakken, er meget velkomne,« siger Bjarke Hellemann, sekretær i Syddjurs Skakklub.


gs

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen