Pindstrup Hallen kører med klatten for egne penge - næsten

Den selvejende institution har netop indviet nyt halgulv, som giver Pindstrup Hallen et lysere og venligere look.

Artiklens øverste billede
Pindstrup Hallens nye halgulv er nu klar til brug til vinterens sportsaktiviteter. Foto: Lars Norman Thomsen

Pindstrup Hallen er en selvejende institution, som har til formål at stille faciliteter til rådighed for Pindstrupskolen, foreninger i Pindstrup samt Syddjurs Kommune.

Nu får lejerne optimale vilkår at dyrke idræt på efter en kærkommen udskiftning af det gamle halgulv til noget spritnyt og meget mere tidssvarende.

En stor del af investeringen har vi selv finansieret. Dog har vi fået doneret 200.000 kroner fra Fonden Sparekassen Midtdjurs, 75.000 kroner fra Margrethe og Johs F. la Cours Fond Pindstrup og 15.000 kroner fra Nordea Fonden

Glenn Bach Jacobsen, sekretær i halbestyrelsen

En investering, der ifølge sekretær i Pindstrup Hallens bestyrelse, Glenn Bach Jacobsen, løber op i 775..000 kroner.

»En stor del af investeringen har vi selv finansieret. Dog har vi fået doneret 200.000 kroner fra Fonden Sparekassen Midtdjurs, 75.000 kroner fra Margrethe og Johs F. la Cours Fond Pindstrup og 15.000 kroner fra Nordea Fonden,« siger Glenn Bach Jacobsen.

Pindstrup Hallen og klubhuset er 4 gange i løbet af de sidste årtier opført af borgere og håndværkere i Pindstrup på frivillig basis. Seneste skud på stammen er multihallen, som blev opført i 2019.

Indviet 1981

Tilløb til Pindstrup Hallen blev taget 13. juni 1979. Efter halvandet år lykkedes det langt om længe at få Midtdjurs Kommunalbestyrelse til at acceptere, at der skulle bygges en hal i Pindstrup, men man ville kun tillade en reduceret halstørrelse med tre badmintonbaner.

Projektet blev støtte af byindsamling, ved tilskud fra tipsmidlerne og fra Margrethe og Johs F. la Cours Fond Pindstrup, der gav et tilskud med en gaveværdi på ca. 225.000 kroner.

I midten af oktober 1981 blev hallen taget i brug. Den officielle indvielse foregik 21. november 1981.

Den daglige drift varetages af bestyrelsen, som står for administration, udlejning og vedligeholdelse.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen