Talentpuljen: Checks fra PUK til fem unge eliteidrætsudøvere

Det koster kassen at dyrke eliteidræt på topplan, når man samtidig er ung og skal have idræt, uddannelse og dagligdagen til at gå op i en højere enhed.

Artiklens øverste billede
Fem unge Syddjurs talenter med hver deres velfortjent check fra PUK-udvalget. Fra v.: Victor Hoveling, Mikkel Gribsholt, Line Busk Heltborg, Frederic Kissow og Magnus Røn Uhrt. Foto: Lars Norman Thomsen

Der var hyldestord og rare checks til fem unge eliteidrætsudøvere fra Udvalget for plan, udvikling og kultur onsdag aften, hvor udvalgsformand Riber Hog Anthonsen forestod den årlige udlodning af midlerne i Syddjurs Kommunes Talentpulje.

Tilskud fra Talentpuljen kan tildeles bredt, så også unge med et kunstnerisk/musisk/forskningsmæssigt talent kan få del i pengene, men i nyere tid har det primært været eliteidrætsudøvere, der har sendt en ansøgning og er kommet i betragtning.

Talentpuljen stammer tilbage fra socialdemokraten Jesper Mathiesens periode som udvalgsformand for PUK-udvalget (2010-2013).

Der er 50.000 kroner at gøre med.

Følgende modtog onsdag en check på 7.500 kroner, der for alles vedkommende falder på et tørt sted:

  • Line Busk Heltborg, Thorsager, Kongsvad Rideklub.
  • Frederic Kissow, Hornslet, cykelrytter, der kører for CK Aarhus, men fra årsskiftet har skrevet med et juniorhold i Odder.
  • Magnus Røn Uhrt, Mørke, spiller Amerikansk Fodbold i AaB og udtaget til landsholdet.
  • Victor Hoveling, Hornslet, Hornslet Bokseklub, tilknyttet det danske ungdomslandshold.
  • Mikkel Gribsholt, Ryomgård, Hornslet Bokseklub, tilknyttet det danske ungdomslandshold.

Læs mere om de fem talenter i kommende onsdags Adresseavisen Syddjurs.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen