Seriefodbold: Ådalen har fundet sin nye cheftræner

Mickie Borch afløser Lasse Dahl Sørensen som cheftræner i IF Ådalen ved årsskiftet, hvor meget skal gå galt, hvis ikke han overtager et førstehold i Serie 3.

Artiklens øverste billede
Lasse Dahl Sørensen (tv.) giver den ikoniske IF Ådalen trøje videre fra årsskiftet til ny cheftræner i seniorafdelingen, Mickie Borch fra Voldum. Foto: IF Ådalen

IF Ådalens bedste hold måtte lide den tort at rykke ud med fynd og klem af Serie 3 i juni 2021. I en stærk pulje med flere meget kompetente Aarhus mandskaber var der ikke meget at gøre.

Samtidig benyttede daværende cheftræner Jesper Møgelvang sommerpausen til at vende hjem til Vivild, hvor han nu træner sin hjerteklub i Serie 2.

Det var ikke med i IF Ådalens beregninger, at Møgelvang ønskede at blive løst fra sin aftale, men de to parter skiltes alligevel i bedste forståelse.

Lasse Dahl Sørensen, som i mange år trænede seniortruppen, før Jesper Møgelvang tog over, indvilgede i at trække i træningsdragten igen, indtil der var fundet en mere permanent trænerløsning.


Fra Voldum

Han er fundet nu i form af unge Mickie Borch.

Han og Lasse Dahl Sørensen kender hinanden særdeles godt fra deres fodboldtid i Nielstrup/Voldum, hvor Mickie Borch både har været træner og fodboldformand.

Den nye cheftræner har også været på udebane for at hente trænererfaring i klubber som bl.a. Skovbakken (ungdom piger), Skødstrup (ungdom drenge) og Vorup FB (senior herrer i Serie 3).

For nuværende træner han U16 Liga 1 pigerne i IF Midtdjurs.

»Denne trænergerning har Mickie ønsket at færdiggøre, før han sætter sig i sædet som cheftræner i IFÅ, og det har vi fuldt ud respekt for,« skriver bestyrelsen i et opslag på facebook, hvor nyheden om den nye mand i stolen breakes.

Mickie Borch kan forvente at overtage et førstehold i Serie 3.

IF Ådalen er aldeles suveræne i sin Serie 4 pulje, hvor holdet efter seks turneringsrunder topper rækken med maksimumpoint 18 og en målscore på 32-1.

Holdet kan konsolidere føringen yderligere med en sejr ude over rækkens nummer to, Helsted Fremad, i aften tirsdag 14. september på kunstgræs i Randers. Helsted Fremad har tabt en enkelt kamp i turneringen til Dronningborg med 5-4.

Dronningborg har Ådalen netop krydset klinger med. Resultat 8-0 til Lime-Skørring klubben.


Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen