Snart ved at være go' nat allerede for TRIFs himmelstormere

TRIF tabte hjemme med 3-2 til Aabyhøj IF og er fortsat isoleret i bunden af Jyllandsserien 2. Personlige fejl holder TRIF under stregen.

Artiklens øverste billede
Bastian Fabricius Smedegaard (tv) scorede i 2-3 nederlaget til Aabyhøj IF og blev kåret til kampens spiller. Cilas Rye Brandt Martinsen (th) har haft sin debut på Jyllandsserieholdet, men spiller mest på TRIF’s andethold i Serie 3. Privatfoto

Bagud 3-2 mod Aabyhøj IF i lørdagens kamp på PR Park fik TRIF en kæmpechance for at udligne, da Victor Overgaard Riis efter en omstilling slap helt fri med gæsternes målmand. Men sidste sæsons topscorer valgte at lægge bolden på tværs til Emil Haulrik, som var trukket med frem. Unge Haulrik havde udligningen på fødderne, men i stedet for at lægge bolden roligt i kassen kanonerede Emil Haulrik bolden pænt højt over mål fra godt tre meters afstand.

»Der røg dét point. Det var sgu ærgerligt,« måtte TRIF træner Martin Hornbæk Nielsen konstatere. Og euforien fra forårets oprykning i Jyllandsserien er efterhånden forduftet, for TRIF’s unge himmelstormere ligger fortsat isoleret i bunden af rækken med kun fire point efter 8 kampe.

»Men der er nu ikke nogen begravelsesstemning. Spillerne tager nederlagene med oprejst pande. Humøret er godt, og jeg er imponeret over, at drengene holder hovedet højt trods modgangen,« siger Martin Hornbæk Nielsen.

»Forskellen på, om vi vinder eller taber, er vores personlige fejl. Vi laver simpelthen for mange fejl, og det blev ikke straffet i Serie 1, men det bliver det i Jyllandsserien. Som bundhold er det ofte stolpe ud i stedet for stolpe ind, men nu må det da for helvede snart være vores tur til at få point.«

Tæt på point

Med kun et point på kontoen fik TRIF i en midtugekamp i forrige uge sæsonens første sejr, da IFSK fra Aarhus hjemme blev besejret med 2-0 på mål af den unge midtbanespiller Bastian Fabricius Smedegaard og Mathias Haulrik.

»Vi spillede en fornuftig kamp. Vi holdt dem godt væk fra chancer og havde styr på IFSK,« siger Martin Hornbæk Nielsen. Næste kamp var ude mod stærke Brabrand IF, som tre uger tidligere havde slået TRIF med 4-2 på PR Park, og som råder over nogle af rækkens største individualister.

TRIF tabte 3-2 til Brabrand IF og fulgte godt med på reduceringsmål af Frederik Primdal Geertsen og Mathias Haulrik.

»Vi spillede lige op med Brabrand IF og var sindssygt tæt på at få point med hjem. Vi havde trykket Brabrand IF i bund, men de råder over Hoe brødrene (Christian og Frederik, red.), som er så dygtige, at de afgør fodboldkampe,« siger Martin Hornbæk Nielsen.

Bastian den bedste

Lørdag ventede så Aabyhøj IF, som TRIF fik sit første point imod i 2-2 premieren i Jyllandsserien, og nu var der lagt op til at bøtten skulle vendes på PR Park og der skulle point på kontoen.

»Vi måtte konstatere, at heller ikke denne dag gik tingene bundholdets vej. Vi kom bagud med 1-0 på en opspilsfejl, som gav gæsterne en friløber. Vi fik udlignet i samme minut, da bolden blev sparket op til Victor Overgaard Riis, som trak ind i banen og flot sparkede bolden ind i det lange hjørne,« fortæller Martin Hornbæk Nielsen.

Men Aabyhøj IF kom foran kort før pausen, da en klumpspilssituation midt på banen afstedkom, at en Aabyhøjspiller blev spillet helt blank foran TRIF’s mål og kunne score til 2-1. Men kort før pausefløjtet lød, scorede Bastian Fabricius Smedegaard til 2-2, da en bold ikke blev clearet ordentligt i Brabrands felt og den unge midtbanespiller kunne klappe til bolden, så den strøg i kassen.

»Det var en jævnbyrdig kamp med chancer i begge ender. Begge hold ville undgå at tabe, men spillede samtidig for at vinde. Men efter et kvarter blev bolden efter et hjørnespark spillet ind i bag i vores felt og headet på tværs. Det afstedkom noget klumpspil, og så blev bolden slået i mål med hånden. Der skulle have været dømt frispark. Dommeren stod skidt placeret, men linjedommeren skulle have reageret,« mener Martin Hornbæk Nielsen. Bastian Fabricius Smedegaard blev valgt til kampens spiller, og Frederik Primdal Geertsen gjorde det godt på midtbanen.

»Nu skal vi have nogle point, ellers bliver det rigtig svært. Vi går alle ud for at gøre det bedste, og vi bruger ikke så meget tid på at ærgre os. Det er de fuldstændig åndssvage fejl, som koster os point,« slutter Martin Hornbæk Nielsen.

TRIF spiller tirsdag aften den udsatte kamp mod IF Helsted Fremad (efter redaktionens slutning, red.) på hjemmebane inden det lørdag gælder topholdet Søften GF på udebane.

Læs også

Del artiklen