Divisionshåndbold: Nørre Djurs HK tabte både ansigt og hoved i lørdagens beskæmmende nederlag til Hjallerup

De sidste ti minutter kostede dyrt, da Nørre Djurs HK tabte med 28-21 til Hjallerup IF i 2. division.

Artiklens øverste billede
Nørre Djurs HK havde ladet den aggressive attitude blive hjemme, da holdet tabte med 28-21 til Hjallerup IF. Modgang til slut betød, at spillerne nærmest blev ligeglade med hvor mange mål de tabte med. Foto: Mikkel Veje, PhotoCare Grenaa

Det blev en lang tur hjem fra Vendsyssel for Nørre Djurs HK’s herrer i 2. division, efter at holdet lørdag eftermiddag tabte med 28-21 til Hjallerup IF. Nørre Djurs HK var foran med 13-12 ved pausen, men knækkede i 2. halvleg mod et dygtigt hjemmehold, og især kampens ti sidste minutter blev dyre for de ambitiøse djurslændinge.

»Vi havde et gennembrud med godt ti minutter igen af kampen, men en helt fri Nicolaj Danefeld Hansen fik taget armen. Det bør udløse straffekast og udvisning, men dommerne dømte ingenting, og det afstedkom stor opstandelse blandt vores spillere. Da vi så i det modsatte angreb fik en udvisning, tabte flere af spillerne hovedet. Vi sluttede kampen med fire udvisninger, og Hjallerup IF udnyttede, at vi var i undertal nærmest resten af kampen,« siger Nørre Djurs HK’s cheftræner Jan Mathiesen.

Nørre Djurs HK havde ellers genvundet momentum efter en svag start på 2. halvleg og var kun bagud 21-19, da modgangen ramte gæsterne fra Norddjursland.

Vi førte med 13-12 ved pausen, men tabte 2. halvleg med 16-8

Jan Mathiesen

»Vi var skuffede og slukørede efter kampen, men fik os med det samme en snak om, hvordan vi kommer videre herfra. Vi skal rykke sammen i bussen, når vi ikke præsterer sammen. Vi førte med 13-12 ved pausen, men tabte 2. halvleg med 16-8. Vi tabte til et godt hold, men det er ærgerligt, at vi falder helt ud og taber med syv mål. Nu skal vi vinde med otte mål næste gang, hvis vi skal være bedst indbyrdes i tabellen,« siger Jan Mathiesen.

Fejl og udvisninger

Nørre Djurs HK kom til Hjallerup med en flot premieresejr på 38-26 over Tvis i bagagen, men Hjallerup IF var nøjagtig så godt et hold som forventet.

»Hjallerup IF havde forberedt sig godt på os og det blev som ventet en fysisk kamp. Dommerne lagde en linje, som gjorde det svært for vores stregspillere. Det ødelagde vores angrebsspil og vi måtte tidligt justere vores spil. Men vi gjorde det godt i 1. halvleg og var foran med 8-5 og 10-7. Ved pausen førte vi 13-12, så jeg var meget tilfreds,« siger Jan Mathiesen.

»Men vi kom dårligt ud til 2. halvleg og var bagud med 16-13 efter fem minutter. Vi kom bagud med 19-14, men havde en god periode midt i halvlegen og fik kontakt igen med 21-19, da den famøse episode indtraf. Modgangen påvirkede mine spillere og vi lavede fejl og fik udvisninger.«

»Langt hen ad vejen spillede vi fint håndbold, men set over hele kampen lavede vi for mange tekniske fejl. Og hvis man ikke gør tingene ordentligt og ikke rammer niveau, så kan vi tabe til alle hold i 2. division. Men en cadeau til Hjallerup IF, som var godt forberedt og lykkedes med de ting, som de havde sat sig for,« siger Jan Mathiesen.

Nørre Djurs HK havde taget Magnus Møller-Sørensen med som anden målmand i stedet for Kasper Kolstrup Møller. Kevin Fisker stod i målet de første 40 minutter, mens unge Magnus Møller-Sørensen stod de sidste 20 minutter og gjorde et fint indhop.

Det er trist, at vi valgte at smide det hele væk og nærmest blev ligeglade med hvor meget vi taber. Det er jeg ikke tilfreds med

Nicolaj Danefeld Hansen

Lidt af en mavepuster

Også den spillende sportschef Nicolaj Danefeld Hansen var rystet efter kampen,.

»Det var lidt af en mavepuster. Vi har til dato gjort det rigtig fint og startede også kampen godt. Men jeg ved ikke hvad der skete i 2. halvleg. Det er trist, at vi valgte at smide det hele væk og nærmest blev ligeglade med hvor meget vi taber. Det er jeg ikke tilfreds med,« siger Nicolaj Danefeld Hansen.

»Vi har tabt en kamp i 2. runde og det er ikke den start, vi havde håbet på. Vi blev slået af et bedre hold, men vi havde muligheden for at tage point. Men at præstere 80 procent er ikke nok, og vi skal være klar over 60 minutter, hvis vi skal have point i de svære kampe på udebane. Men det var en kæmpefejl af spillerne at lade Hjallerup IF lave så mange flere mål end os, for der kommer en kamp nr. 2,« siger Nicolaj Danefeld Hansen.

Cheftræner Jan Mathiesen er klar til reparationsarbejdet til træningen tirsdag aften, for allerede lørdag eftermiddag kl. 16.00 venter en ny svær kamp mod Nøvling IF i Nørre Djurshallen i Glesborg.

»Nøvling IF er et fint hold. Vi skal ramme et bedre niveau, for gør man ikke tingene ordentligt, kan vi tabe til alle hold,« slutter Jan Mathiesen.

Læs også

Del artiklen