Let's get ready to rumble: Amalie Manich, Mikkel Gribsholt og Victor Hoveling

Hornslet trioen Amalie Manich, Mikkel Gribsholt og Victor Hoveling skal i ringen lørdag i Malmø, når Danmark bokser landskamp mod Sverige.

Artiklens øverste billede
Talenterne Victor Hoveling (tv.) og Mikkel Gribsholt bokser lørdag i rødt og hvidt i Malmø, når Danmark møder broderlandet til et ægte arvefjendeopgør i nævefægtning. Foto: Lars Norman Thomsen

Når Danmark lørdag 9. oktober bokser landskamp mod Sverige i Malmø, er Hornslet BK repræsenteret med hele tre unge boksere, en kvinde og to herrer.

Det er den hårdføre og teknisk dygtige Amalie Manich (48 kilo) samt de unge brushaner, Mikkel Gribsholt (57 kilo) og Victor Hoveling (67 kilo).

Landskampen bliver bokset i Malmø fra kl. 18.00, på Malmö FF Stadion under overskriften Dinner Boxing. Det vil sige, at publikum bliver beværtet, mens der udveksles slag i den firkantede ring.

Hornslet trioen skal møde ind i Vejle klokken 9 lørdag, hvorefter turen går til Malmø. Altså ikke noget med at mødes et par dage før til opladning og træning, som det er tilfældet med fodboldlandsholdet og andre store idrætsrene. Den slags er der ikke økonomi til hos et lille forbund som Dansk Bokse Forbund.

Landskampen er en virkelig test for Hornslet bokserne. Ikke mindst for Victor Hoveling, der senere på måneden repræsenterer Damark ved U19 EM i Montenegro.

Landskampen afvikles med kampe over tre omgange a’ tre minutter.

Da de to nationer for et år siden krydsede klinger i Vejle, løb svenskerne med sejren. Den blev på 5-3. Sverige var ikke i stand til at stille med ti kampboksere. Derfor blev der kun bokset otte kampe.

Hornslet bokserne kan forvente kompetent modstand, og derfor vil tre sejre betyde alverden på kontoen for selvtillid og troen på, at der venter nye spændende opgaver forude.

Læs også

Del artiklen