Kom til Skydesportens Dag i Ebeltoft Skytteforening

Hvordan er det at skyde med et rigtigt våben? Hvad skal der til for at ramme plet? Og er der en dygtig skytte gemt i dig? Dette kan du blive klogere på, når Ebeltoft Skytteforening ligesom en lang række andre skytteforeninger landet over, slår dørene op til Skydesportens Dag lørdag 16. oktober på banerne i Ebeltoft Idrætscenter.

Skydesportens Dag er et åbent hus-arrangement for hele familien fra kl. 10-15, hvor du har mulighed for at prøve at skyde med riffel og pistol. Foreningens instruktører står klar til at give dig en smagsprøve på, hvad skydning er, guide dig igennem udfordringerne på skydebanen og lære dig om både våben, teknik og sikkerhed.

»Er du dygtig til skydespil på computeren, vil du opdage, at skydning ”i virkeligheden” også er spændende og udfordrende – bare på en anden måde. Det er en idræt, der kræver koncentration, træning og mentalt nærvær for at lave det perfekte skud hver gang,« fortæller skydeforeningen i pressemeddelelsen.

Loven kræver, at man skal vise gyldigt id, hvis man vil prøve at skyde.


Vil du hver dag modtage de væsentligste nyheder fra Syddjurs direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis Adresseavisens nyhedsbrev - klik her, indtast din mailadresse, find Syddjurs på listen og tryk tilmeld.
d

Læs også