Bingospil sørgede for penge til goalstation

IF Midtdjurs Fodbold fik stor opbakning til Super Bingo Show i Midtdjurshallen.

Artiklens øverste billede
Over 350 mennesker var mødt op i Midtdjurshallen til IFM Fodbolds Super Bingo Show til en eftermiddag med familieunderholdning og mulighed for at vinde mange præmier. Privatfoto

IF Midtdjurs Fodbold kom forleden et godt skridt nærmere realiseringen af den goalstation, som skal indgå i et ’idrættens uderum’ på IFM’s idrætsanlæg i Ryomgård. Både bankoentusiaster og familier med børn bakkede nemlig talstærkt op om foreningens Super Bingo Show med ’Brian og Fætter’ i Midtdjurshallen.

»Omkring 360 mennesker dukkede op i Midtdjurshallen forrige søndag, og det var det fremmøde, som vi havde håbet på. Derfor regner vi med et pænt overskud, som går til etableringen af en goalstation i området ved kunstgræsbanen AC Huse Park,« siger formand for IFM Fodbold Charlotte Dalby.

IFM Fodbold havde for at skaffe finanser grebet til bankospil, som gennem mange år har skaffet gode penge til driften af fodboldklubben i Ryomgård. Men for nogle år siden oversteg besvær og udgifter det økonomiske overskud ved bankospillet hver 14. dag i klubhuset i Ryomgård, så det blev stoppet. Men som familieunderholdning med bingokendisserne ’Brian og fætter’ en søndag eftermiddag er der stadig penge at hente med bingo, jackpot, kinesisk lotteri og andre sjove indslag i Midtdjurshallen.

Frivillige hjælper

IFM Fodbold har sammen med Kunstbaneforeningen planlagt en goalstation, som sammen med kunstgræsbanen og to nyanlagte pannabaner skal udgøre et ’idrættens uderum’ til glæde for små og store fodboldspillere i IF Midtdjurs og andre, som har lyst til at bruge faciliteterne. Der mangler stadig finansiering for at nå i mål med finansieringen, men bingoshowet gav et skub i den rigtige retning. Hos IFM Fodbold er der enighed om, at den samlede finansiering skal være på plads, før man afslutter projektet, der er startet med opførelsen af to pannabaner, som var fuldt ud finansierede. IFM Fodbold vil ikke satse butikken ved at låne til restfinansieringen.

»Vi kan godt finde på at lave et bingoshow igen. Nu kender vi konceptet, og det er et show for hele familien, hvor der var gratis is til børnene,« siger Charlotte Dalby.

Også det lokale forretnings- og erhvervsliv har bakket op om arrangementet.

En af IFM Fodbolds bingoshows morsomme indslag var en konkurrence om at tømme indholdet af en indkøbsvogn- Privatfoto 

»Vi kunne ikke gøre det uden deres opbakning, og især SuperBrugsen Ryomgård og XL Byg har støttet op om arrangementet. Desuden havde vi en masse frivillige til at hjælpe sammen med bestyrelsen. Børnefodboldspillere hjalp med at dele sidegevinster ud, og en del unge piger og voksne hjalp med salget ved indgangen og inde i hallen,« siger Charlotte Dalby.

Næste opgave for de frivillige til støtte af IF Midtdjurs’ fodboldafdeling bliver salget af årets julekalender, som allerede er sat i produktion efter den årlige fotografering af klubbens ungdomsspillere.

Læs også

Del artiklen