TRIF skal have point i skæbnekamp i Aarhus

TRIF fortjente at få point, men tabte med 3-1 til Vorup FB. Nu er det knald eller fald på søndag mod IFSK i kampen om at blive i Jyllandsserien.

Artiklens øverste billede
Victor Overgaard Riis scorede direkte på hjørnespark i 3-1 nederlaget mod Vorup FB, men har forhåbentlig flere mål i støvlerne i søndagens skæbnekamp mod IFSK i Aarhus. Arkivfoto: Øxenholt Foto

Så er det på søndag, at TRIF’s unge oprykkere skal præstere, hvis opholdet i Jyllandsserien 2 skal komme til at vare længere end en enkelt sæson. TRIF tabte nemlig lørdagens kamp mod Vorup FB med 3-1 og er derfor tvunget til at få point med hjem fra lørdagens bunddrama mod IFSK i Aarhus for at få en play off kamp mod et hold fra Serie 1 om at forblive i Jyllandsserien 2.

TRIF ligger inden lørdagens altafgørende kamp på den tredjesidste plads, som giver adgang til en play off kamp. IFSK ligger under stregen med et point mindre og skal derfor vinde for at sende TRIF direkte ud af rækken.

»Vi er ved godt mod, men ved at det bliver en svær kamp på en håbløs bane på Hasle Skole,« siger TRIF’s cheftræner Martin Hornbæk Nielsen. IFSK er et hold af studerende ved Institut for Statskundskab på Aarhus Universitet og har derfor ikke eget anlæg. Holdet spiller sine kampe på Hasle Skoles bane og den slags skolebaner er ofte en nedslående oplevelse.

TRIF vandt den første kamp mellem de to hold med 2-0 og vil kæmpe for at få endnu en sæson i Jyllandsserien efter den flotte oprykning i sommer efter kun én sæson i Serie 1.

»Vi synes vi hører til Jyllandsserien. Vi synes vi har været godt med i de fleste kampe, men det har taget tid at vænne sig til tempo og fysik. Vi har i de sidste kampe også fået luset ud i de fejl, som har kostet i kampene,» siger Martin Hornbæk Nielsen. Ja, altså lige på nær den opspilsfejl, som kostede det første mål i kampen mod Vorup FB. Victor Overgaard Riis udlignede til 1-1, men det kostede dyrt at satse hele butikken i slutfasen, hvor Vorup FB fik to nemme mål på omstillinger til slutstillingen 3-1.

Alle med frem

»Det var vist ufortjent, at vi vandt,« sagde Vorup FB’s cheftræner, den tidligere superligaspiller Svenne Poulsen, ifølge Martin Hornbæk Nielsen efter kampen.

»Det var møg ufortjent, at vi ikke vandt. Vi spillede en rigtig god kamp og holdt Vorup FB væk fra chancer. Vi stod godt på banen og var farlige i omstillingerne. Mindst tre gange brød vi igennem på kanterne og spillede bolden på tværs, men dem som skulle afslutte var enten foran eller bag bolden. Vi havde også et skud på stolpen i 2. halvleg,« siger Martin Hornbæk Nielsen.

Vorup FB kom foran midt i 2. halvleg på hvad Martin Hornbæk Nielsen kalder en klokkeklar opspilsfejl, hvor en bold fra TRIF forsvaret blev spillet lige i fødderne på en Vorup FB spiller.

»Så løb de op og sparkede den i mål. Men Victor Riis Overgaard udlignende 8-10 minutter efter direkte på hjørnespark. Vi kunne kun bruge en sejr, så vi satsede alt for og spillede til sidst kun med to mand i forsvaret. Frederik Primdal Geertsen var tæt på at score med hovedet, og vores målmand Hjalte Holm Baarstrøm var med fremme ved et hjørnespark, men skovlede bolden forbi mål,» fortæller Martin Hornbæk Nielsen. Fire minutter før tid kom Vorup FB foran på en omstilling, og dybt inde i overtiden udnyttede Vorup FB endnu en omstilling til at score til 3-1, da TRIF kastede alt frem for at vende kampen.

På ferie i Nice

TRIF stillede op uden unge Bastian Fabricius Smedegaard, som var på ferie, og uden August Hog Laursen, som var rejst med resten af familien til Nice for at se storebror Anton Hog Laursen spille håndbold i den franske liga. Han blev afløst af Tobias Stenshøj Mathiesen, som har været ude med en skade i et stykke tid og leverede en flot indsats i midterforsvaret sammen med Kristoffer Meldgaard Andreasen. Også Frederik Ougaard var med fra start og havde flere gode og chanceskabende gennembrud på kanten. Han blev kåret til kampens spiller på TRIF’s hold. Daniel Bagger Pedersen måtte udgå med en forstrækning i baglåret igen igen, men er forhåbentlig klar til på søndag. Den 21-årige back Jens Bisgaard Amstrup spillede sin kamp nr. 100 på TRIF’s bedste hold.

»Ellers var der gode præstationer hele vejen frem. Nu ser vi frem kampen mod IFSK. Vi satser på at alle mand er klar til skæbnekampen mod IFSK,» slutter Martin Hornbæk Nielsen.

TRIF spiller mod IFSK søndag kl. 14.30 på Hasle Skoles bane i Aarhus Vest.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen