Fodbold: Kommer Vivild fra baghjul lørdag eftermiddag på Ulvehøj?

Vivild IF spillede i næstsidste spillerunde kun 1-1 hjemme mod VRI og blev overhalet af Kolind-Perstrup IF i kampen om play off kampen i Serie 2

Artiklens øverste billede
Frederik 'Frede' Laursen har spillet et flot efterår i Vivild og har scoret mange mål. Kan han fortsætte stimen i lørdagens kamp på Ulvehøj? Foto: Kurt Enevoldsen.

Et afbudsramt Vivild IF hold kunne i næstsidste spillerunde have sat sig på 2. pladsen i Serie 2, som giver adgang til en play off kamp om oprykning tilbage i Serie 1.

Men holdet fik kun 1-1 hjemme mod VRI, og da Kolind-Perstrup IF trak sig sejrrigt ud af lokalopgøret mod Nørager B, er det de orange fra Kolind, som nu kan nappe 2. pladsen, når de sidste kampe er spillet på lørdag.

Det forudsætter dog, at Kolind-Perstrup IF vinder over det suveræne tophold Aarhus Black Vipers i topopgøret lørdag på Kolind Park. Taber KPI, kan Vivild IF med en sejr ude mod Vorup FB støde kolineserne fra 2. pladsen.

Hvis både KPI og Vivild IF sætter point til, kan Nørager B med en sejr ude over VRI snuppe 2. pladsen for næsen af de to lokalrivaler. Så alt er næsten i spil i duellen mellem de tre lokale hold i en ualmindelig spændende sæsonafslutning.

Vivild IF træner Jesper Møgelvang havde ellers lovet en hjemmebanesejr på 2-1 ved den velbesøgte sponsorfrokost inden kampen på Langhøj Idrætscenter, men det lykkedes aldrig hjemmeholdet at skabe den forløsende scoring til 2-1.

»Efter en noget hakkende første halvleg, spillede vi ellers en fin anden halvleg. For første gang i efteråret var vi for alvor ramt af afbud og skader, da vi både manglede Casper Moltke, Jimmi Hansen, Christian Lintrup og Sebastian Stær, mens Michael Jensen først kom fra arbejde til anden halvlegs start. I stedet startede Emil Thyre og Anders Peder Byskov på banen,« fortæller Jesper Møgelvang.

Syge spillere

Vivild IF satte sig tungt på spillet i første halvleg mod et meget defensivt indstillet udehold. VRI slog dog kontra efter 19 minutters spil, og på en dyb pasning fra Jeppe Madsen gjorde Nikolaj Ravn det til 0-1. Otte minutter senere lykkedes det dog Vivild IF at få udlignet til 1-1, da Thomas Thorngaard strøg til baglinjen i vores højre side.

»Thomas Thorngaard fandt Sander Konggaard, der lagde bolden til rette for en yderst velspillende Frederik Laursen. Han afdriblede modstandernes forsvar og lagde bolden sikkert i mål til 1-1.« fortæller Jesper Møgelvang. Kort efter kom Peter L. Møller på banen til sin debut, da han erstattede en sygdomsramt Patrick Klitgaard.

»Vi havde tre-fire spillere mere på banen, der kæmpede med sygdom, og vi manglede således noget overskud. Heldigvis kom Michael Jensen fra arbejde efter pauseteen, og han erstattede en ellers godt kæmpende Anders Peder Byskov, mens Frederik Laursen blev flyttet frem som angriber.

Vi spillede rigtigt fint i den første halve time efter pausen, og det lykkedes os at kreere den ene målchance efter den anden, men det lykkedes os aldrig at passere udeholdets velspillende keeper. Tættest på var Frederik Laursen, Peter L. Møller og Sander Konggaard, men vi havde ikke heldet med os.«

Slukøret mandskab

»I kampens sidste kvarter stressede vi, og vi forfaldt til de forkerte beslutninger mod et udehold, der havde gravet sig dybt ned. Det var således et noget slukøret mandskab, der måtte gå den tunge gang til omklædningen, hvor Frederik Laursen med overvældende majoritet blev valgt til kampens spiller,« fortæller Jesper Møgelvang.

»Heldigvis lykkedes det senere på dagen for Kolind-Perstrup IF at besejre Talentfabrikken med 2-1 på et sent mål, og det betød, at vi overhalede vores kære naboklub i stillingen, mens vi selv blev overhalet af KPI. Hvis det skal blive til playoff skal vi nu selv besejre Vorup FB, mens KPI ikke må få fyldt udbytte mod de ubesejrede Vipers,« slutter Jesper Møgelvang.

Vivild IF møder lørdag kl. 13.30 Vorup FB på Ulvehøj. Vorup FB har meget at slås for, idet holdet kan rykke direkte ned, hvis det taber til Vivild IF, og hvis bundbraget mellem Auning IF og Aarhus Fremad finder en vinder på Auning Stadion.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen