Stor succes for Røndes bordtennismænd

Artiklens øverste billede
Genrefoto: Adobe Stock

Det lykkedes for Rønde BTKs 1. divisionshold at vinde weekendens to kampe og dermed blive nummer to i rækkens grundspil som betyder at oprykningsspillet til HerreLigaen, landets bedste række, er hjemme.

Det fremgår af en pressemeddelelse far klubben.

Det var som ventet nogle svære kampe, holdet skulle igennem. Mod Næstved blev det hurtigt 3-1 – tæt på 4-0 da Michael Knudsen førte 8-2 i femte og afgørende sæt, men tabte mod Nicolai Nordahl. Og pludselig var stillingen 3-4, Jonas Agerholm fik, med sin anden sejr, udlignet til 4-4 og så skulle der for første gang i sæsonen spilles et golden set om, hvilket hold der kunne gå sejrrigt væk fra opgøret. Rønde skulle vinde for at bevare håbet om oprykningsspil, og der var bange anelser da kampen skulle være mellem en småskadet førstemand fra Rønde, Jakub Dorocinski, og Næstveds Nordahl. Polakken viste klasse, vandt 11-4 og så var holdet klar til den afgørende kamp i grundspillet mod de talentfulde spillere fra Silkeborg.

Jonas Agerholm vandt mod Næstved sine to singler, mens John Sabalic vandt en. Dorocinski slog rækkens stærkeste spiller Andreas Dilling.

Mod Silkeborg var der tænding på fra start, og med en sejr på 5-1 fik Rønde sikret sig andenpladsen i rækken efter Hørning. Her vandt både Michael Knudsen og Dorocinski to sejre, mens John Sabalic vandt sin og Jonas Agerholm knebent tabte med 11-13 i afgørende sæt.

Det er blevet til syv holdsejre af ni mulige i 1. division og fra den 29. januar skal der spilles i en oprykningspulje mod hold fra Viby, Hørning, OB, Amager og Virum. De to bedste hold kvalificerer sig ultimo april til næste sæsons HerreLiga.

Læs også

Del artiklen