Gamle fodboldben i DM-dyst i Grenaa

DM-stævnet i Grenaa Idrætscenter udvides med en old boys-række.

Artiklens øverste billede
Måltyven Peter Graulund er her i aktion på det danske fodboldlandshold i Hedensted. Lørdag 22. januar går han på banen i Grenaa Idrætscenter. Foto: Anders Brohus.

Når der lørdag 22. januar skal kæmpes om det danske mesterskab i indendørs fodbold med landets ti bedste hold på banen, så får DM-stævnet i Grenaa Idrætscenter en interessant optakt.

Der er tilsagn fra flere gamle fodboldstjerner, så der også kan kæmpes om det danske mesterskab for old boys. derfor åbnes stævnet klokken 12.30 med kampe mellem fire deltagende klubber - AGF, FC København, Hobro IK og Randers FC.

Niclas Jensen stiller sammen med sin bror Daniel op for FC København ved DM for old boys i Grenaa. Foto: Lars Poulsen

Gensyn med stjerner

Det betyder et gensyn med spillere som Peter Graulund og lokale Peter Degn fra Ebeltoft, som begge stiller op for deres gamle klub AGF, tvillingerne Martin og Michael Johansen samt brødrene Niclas og Daniel Jensen fra FC København, Svenne Poulsen, Mads Agesen, Chris Sørensen og den nuværende direktør i klubben, Søren Pedersen, fra Randers FC. Hobro IK stiller med klubbens mangeårige profil Mads Justesen samt Martin Thomsen og den gamle Nøragerdreng, Kasper Fisker.

De fire old boys hold vil være på banen fra klokken 12.30-14.30 - som optakt til selve DM-stævnet, som afvikles fra klokken 14.30-22.15. Her kvalificerer holdene sig til deltagelse i kraft af ranglistepoints fra de stævner, som tæller i løbet af vinteren.Læs også

Del artiklen