Seriefodbold: Flot debutantmål ikke nok for TRIF

Debutanten Niclas Glarman reducerede sent i kampen, da TRIF hjemme tabte med 2-1 til Odder IGF i Jyllandsserien 2.

Artiklens øverste billede
TRIF’s cheftræner Martin Hornbæk Nielsen blev for nylig kåret til Årets Serietræner i Jylland af Dansk Træner Union. Med to U17 debutanter på det bedste TRIF hold i denne sæson er der masser af talent at arbejde med for den hædrede træner. Arkivfoto

Med et godt langskudsmål godt ti minutter før tid stemplede den kun 16-årige debutant Niclas Glarman ind på TRIF’s bedste hold i Jyllandsserien 1, da TRIF i sæsonens anden kamp søndag tabte med 2-1 efter 1-0 ved pausen til Odder IGF. Cheftræner Martin Hornbæk Nielsen skiftede godt 10 minutter inde i 2. halvlegen de to offensive profiler Victor Overgaard Riis og Jannik Mehlsen ud og satte de to U17 talenter Magnus Bachmann og Niclas Glarman på banen.

»De to unge kom ind og spillede med en fart og en uimponerethed, som gjorde indtryk. De banker på til startopstillingen,« konstaterer Martin Hornbæk Nielsen.

Niclas Glarman, som oprindelig er fra Østdjurs 91, vendte i vinter tilbage til TRIF efter at have spillet U17 fodbold i AGF i halvandet år. Han gjorde sig bemærket i sæsonpræmieren ved at score tre mål og levere tre assists, da TRIF’s andethold i serie 3 bankede IF Midtdjurs med 7-2 efter at have været bagud med 2-1 10 minutter ind i 2. halvleg. Magnus Bachmann debuterede med et indhop i sæsonpremieren, da TRIF spillede 2-2 mod FAML, Aarhus, og han fik efter kampen prædikatet ’skidegod’ af cheftræneren. De to ungersvende kom i kampen mod Odder IGF ind på kanterne ved siden Bastian Smedegaard, der som ungdomsspiller allerede har bidt sig fast på TRIF’s midtbane. Jo, der er godt gang i TRIF’s talentfabrik.

Slap håndbremsen

Men Niclas Glarmans scoring var ikke nok til, at TRIF fik point ud af mødet med Odder IGF, som er nedrykkere fra Jyllandsserien 1 og blandt favoritterne i rækken i foråret.

»Odder IGF vil tilbage. Men vi fik vist, at vi sagtens kan være med imod en nedrykker fra Jyllandsserien 1. Vi var fint med i kampen. Der var perioder, hvor vi var presset, men vi havde også perioder, hvor vi pressede vores modstander. Jeg er træt af, at vi taber og træt af de mål Odder IGF fik – vi sov lidt,« siger Martin Hornbæk Nielsen.

Odder IGF kom foran efter et lille kvarter, da et hjørnespark blev sendt tæt ind under mål, og der blev lagt pres på TRIF’s målmand Hjalte Holm Baarstrøm.

»Vi skulle have afviklet den bold, men spillerne fokuserede mere på brydekampene i feltet i stedet for på bolden,« mener Martin Hornbæk Nielsen.

Odder IGF kom foran med 2-0 et kvarter ind i 2. halvleg, da TRIF ved indkast satsede ved at gå frem på banen. Men Odder-spilleren snød en mand, drejede rundt og spillede bolden modsat til en friløber. Mand til mand med målmand Hjalte Holm Baarstrøm scorede Odder IGF’s Victor Holler til 2-0.

»Vi havde sat de to unge ind og slap håndbremsen, da Odder IGF scorede til 2-0. Vi skulle frem over stepperne,« siger Martin Hornbæk Nielsen. Godt 10 minutter før tid trak Niclas Glarman på venstrekanten ind i banen og uden for feltet sendte han med et flot langskud bolden direkte i mål helt ude ved stolpen bag en flyvende Odder-målmand.

Noah kampens spiller

»Vi trykkede på og havde mulighederne for at udligne og få et point, men vi fik ikke scoret. Jeg er meget tilfreds med både spillet og indstillingen, men vi manglede det sidste omkring feltet. Det positive er, at vi kom frem til chancerne,« siger Martin Hornbæk Nielsen.

TRIF måtte undvære holdets anfører Kristoffer Meldgaard Andreasen, som har slået en flig af en tå. Heller ikke Emil Haulrik var klar og blev på bænken hele kampen. Også Frederik Ougaard er stadig ude med sin skade.

Mikkel Melgaard afløste Kristoffer Meldgaard Andreasen i midterforsvaret som makker til August Hog Laursen. Tobias Stenshøj Mathiessen og Jens Bisgaard Amstrup spillede på backpladserne. Noah Overgaard og Frederik Primdal Geertsen spillede på den defensive midtbane bagved Bastian Smedegaard med Victor Riis Overgaard og Jannik Mehlsen på kanterne og med Mathias Haulrik på toppen.

»Noah Overgaard blev valgt til kampens spiller. Han spillede og arbejdede godt, tog ansvar og løb mange meter,« fortæller Martin Hornbæk Nielsen.

Lørdag kl. 15.00 tager TRIF imod Aabyhøj IF på PR Park, inden holdet onsdag aften før påske møder oprykkerne fra Lemming IF på udebane.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen