Vellykket åbningsmatch på Lübker Golf

Hele 84 golfere deltog i årets første turnering, der som altid var rangordnet i en A-, B- og C-række for herresiden og en fælles for spindesiden.

Artiklens øverste billede
Golfsæsonen er nu startet for alvor hos Lübker Golf. Pressefoto

Lübker Golf Klub har afholdt XL Byg Ryomgård åbningsmatch på det fine anlæg ved Nimtofte.

Hele 84 spillere havde tilmeldt sig, og de havde en noget nær perfekt dag.

»Det hele startede med standerhejsning og morgensang efterfulgt af en briefing om dagens match,« fortæller matchleder Erling Alberg.

»Og modsat sidste år, så havde vi sørget for, at solen var med os. Sidste år måtte vi jo aflyse kort efter start på grund af sne.«

Efter knap 5 timers golf kunne vinderne i de fire rækker kåres:

Hos damerne vandt Karin Lux Brixen, Lübker Golf Klub med 39 point, efterfulgt af Lykke Petersen, Royal Oak Golf Club med 38 og Lise Nielsen, Lübker Golf Klub med 35 point.

Herre A blev vundet i suveræn stil af Morten Valther Graae Jørgensen med hele 40 point , runner up blev Kenneth Jeppesen med 37, begge Lübker Golf Klub.

Herre B blev det ligeledes Lübker Golf Klub, der løb med de første placeringer. Brødrene Lasse og Rasmus Korfitz blev henholdvis nr 1 og 2, begge med 39 point.

C rækken blev vundet af Mikkel Mejrsk med hele 41 point foran Christopher Ipsen med 40, de er fra henholdsvis Lübker Golf Klub og Grenaa Golfklub.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen