KPI Fodbold klar med ægte solstrålehistorie

Med over 180 tilmeldte hold minder Kolind-Perstrups efterhånden 37 år gamle indefodboldstævne i Kolind+ fordums dage.

Artiklens øverste billede
En ny generation af KPI'ere har overtaget ansvaret for det traditionsrige indefodboldstævne i weekenderne, der omkranser skolernes vinterferie. Fra v: Thomas Zacher Sørensen, Jesper Friis Jensen, Lasse Fogh Sørensen og Lars Henrik Hvidtfeldt. Foto: KPI Fodbold

En ny generation af KPI’ere har taget over som arrangører af det efterhånden 37 år gamle indefodboldstævne i Kolind+, som Corona forhindrede gennemført i både 2021 og 2022. Stævnet afvikles i de to weekender, der omkranser vinterferien.

Forspillet har den arrangerende kvartet af ungersvende klaret til perfektion.

»Til dato har vi fået tilmeldinger fra 180 hold, og der kommer muligvis flere til,« lød det fra Jesper Friis Jensen søndag 29. januar.

Han er bestyrelsesmedlem i KPI Fodbold og arrangerer indestævnet sammen med KPI notabiliteter som Thomas Zacher Sørensen, Lasse Fogh og Lars Henrik Hvidtfeldt.

»Det ser godt ud i stort set samtlige rækker, men der er fortsat pladser hos damesenior og U15 piger og drenge,« siger Jesper Friis Jensen.

Tilmeldingsfristen for de hold, der skal spille i den første weekend i vinterferien er onsdag 1. februar, mens deadline er 8. februar for de mandskaber som skal på i slutweekenden.

Hjælp fra DGI

Jesper Friis Jensen er naturligvis stolt over, at det er lykkedes at samle så mange hold. Før coronaperioden var snittet på cirka 120-140 hold.

»Indendørs fylder ikke på samme måde som tidligere hos klubberne i takt med, at mange vælger at spille ude hele året efter, at der er kommet mange kunstgræsbaner.«

DGI Østjylland har hjulpet til i tilmeldingsfasen, og det har bekommet KPI-kvartetten vel.

»DGI har sendt mails ud til klubberne og hjulpet med betaling. Det har fungeret godt, men vi har selvfølgelig også selv været meget aktive og benyttet vores kontakter i fodboldmiljøet,« siger Jesper Friis Jensen.

Mange lokale klubber dominerer stævneprogrammet, men også hold fra Aalborg, Ry, Skanderborg, Horsens og Silkeborg har meldt deres ankomst.

»Det er meget positivt, at vi er nået op på så mange hold. Det begynder jo næsten at ligne de gamle stævner,« siger Jesper Friis Jensen.


Der er dømt masser af indefodbold i Kolind+ i de to weekender, der omkranser skolernes vinterferie. Arkivfoto: Lars Norman Thomsen

Har fået gang i U9 piger

KPI har netop holdt nytårsappel for klubbens herreseniorer, hvor den nye cheftræner Michael Iversen bød velkommen. Han får Tony Hansen, Pindstrup, som både assistent og målmandstræner.

Andetholdet i Serie 4 får Per Møller Lausen og Jan Pedersen som faste folk på linjen.

»Der var mødt godt og vel 20-22 seniorer op til appel, og her i starten træner alle sammen. Vi har hverken af- eller tilgang,« siger Jesper Friis Jensen.

Dog kommer førsteholdet, der har taget turen fra Serie 1 til Serie 3 på rekordtid efter mange år i førstnævnte række, til at mangle talentet Andreas Hald Thomsen som skal ind og springe i kongens klæ’r, og derfor ikke kan træne. Han vil dog være til rådighed for andetholdet i Serie 4, når det er muligt.

Klubbens dameseniorer, der i efteråret måtte trække sig fra Kvindeserien Vest, starter igen, men forfra i Serie 2 under ledelse af Lasse Fogh.

»Vi har aftalt samarbejde med AC Norddjurs, og i første omgang er målet at få et 11-mandshold til at fungere i Serie 2,« siger Jesper Friis Jensen, som glæder sig over, at klubben har fået gang i et kuld piger i U9-årgangen under ledelse af Rune True Nielsen som også træner drengene i samme årgang.

KPI Fodbold afholder generalforsamling 6. februar i KPIs klubhus. På valg er formand Jørgen Antonsen, kasserer Malene Brøgger Andreasen og Jesper Friis Jensen.

»Det er endnu ikke afklaret, hvordan bestyrelsen forventes at se ud efter generalforsamlingen. For mit eget vedkommende kan jeg sige, at jeg genopstiller til en ny toårig periode,« lover den engagerede klubmand, Jesper Friis Jensen.

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.