TRIF Fodbold danske mestre - nu venter Europa

Stor hæder til fodbolden i Rønde & omegn. Fodboldformand Rikke Baarstrøm måtte næsten tro, at hun var medvirkende i skjult kamera, da DBUs næstformand og borgmesteren pludselig stod og åndede hende i nakken.

Artiklens øverste billede
Rikke Baarstrøm (nederst tv.) ved siden af Syddjurs borgmester Michael Stegger Jensen råbte naturligvis med på sejsråbet: ’Hvem var det, der vandt i dag. Det var dem fra TRIF af’. Foto: Lars Norman Thomsen

TRIF Fodbold kan kalde sig ’Årets Fodboldklub 2022’. 

Det konfirmerede selveste DBUs bestyrelse på et møde fredag.

For ikke så længe siden var fodboldformand Rikke Baarstrøm og dele af hendes crew i Brædstrup for at modtage hyldest og klapsalver som Årets Fodboldklub i DBU Jylland Region 3.

Foran 133 østjyske fodboldklubledere fik fodboldformanden, kasserer og cheftræner i seniorafdelingen Martin Hornbæk Nielsen og bestyrelsesmedlem og ungdomstræner Nicolai Pedersen overrakt en pokal samt et stort banner med teksten ’Årets Fodboldklub’ til ophæng i klubben.

Det kvalificerede TRIF til at være med i kampen om at blive danske mestre, ’Årets Fodboldklub 2022’.

Sandelig om ikke de gæve TRIF’ere gjorde rent bord blandt de omkring 1600 fodboldklubber i Danmark med den fornemme og meriterende kåring.

Fire herrer omkranser en kvinde. Den samlede fodboldbestyrelse i TRIF består af fra v.: Martin Hornbæk Nielsen, Nicolai Pedersen, Rikke Baarstrøm, Mathias Haulrik og Henrik Andersen. Foto: Lars Norman Thomsen

Stærk overraskelse

DBU havde på forhånd adviseret en række nøglepersoner, at noget var i gære. Dog havde man venligst undladt at fortælle noget til Rikke Baarstrøm, der blot havde fået at vide, at hun skulle dukke op på et aftalt tidspunkt på kunstgræsbanen ved Rønde Idrætscenter for at medvirke i et lille videointerview.

Hvem var det, der vandt i dag. Det var dem fra TRIF af

Mens fodboldformanden stod og svarede seriøst på spørgsmål fra journalist Stina Konnerup Nedergaard, DBU, på den fine træterrasse ovenfor stadiontribunen dukkede en række repræsentanter fra DBU op med næstformand Bent Clausen i spidsen i selskab med Syddjurs borgmester Michael Stegger Jensen, som selv godt kan sparke et indersidespark og et ditto lodret vristspark.

En overrasket og måbende Rikke Baarstrøm vidste et øjeblik ikke helt, hvad der foregik omkring hende, for de børn, der lige havde trænet nedenfor på banen, var nu også dukket op.

Bent Clausen forklarede, at fodboldformanden ikke medvirkede i skjult kamera, men tværtimod skulle hyldes sammen med resten af de 350 medlemmer, ledere, trænere og bestyrelseskolleger i TRIF Fodbold som ’Årets Fodboldklub 2022’.

Borgmester Stegger havde roser til det arbejde og den udvikling, der er foregået i TRIF på noget nær rekordtid.

Det er ikke mange år siden, at TRIF måtte ty til samarbejde med Mørke IF for i det hele taget at kunne stille et seniorhold, mindede borgmesteren om.

Nu kører TRIF med klatten med herreseniorhold i Jyllandsserien og Serie 2, en stor ungdomsafdeling med bl.a. drengehold i de traditionelt svære U19, U17 og U16 rækker og desuden piger og drenge i de yngste årgange.

En stolt Rikke Baarstrøm modtog på vegne af TRIF Fodbold blomster, diplom og statuette af DBU repræsentanterne. Det affødte selvfølgelig et samlet ’Hvem var det, der vandt i dag. Det var dem fra TRIF af’ - det velkendte fodboldråb blev råbt med ekstra glød af de mange fremmødte ungdomsspillere.

Håndbolddame

Rikke Baarstrøm, 50, til daglig er lærer på Rønde Skole, har sammen med flere ledere og trænere, bl.a. cheftræner og mastermind i seniorafdelingen Martin Hornbæk Nielsen, også kasserer i bestyrelsen, været afgørende for, at TRIF er rykket i forreste linje i Syddjurs og har et godt tag på områderne Thorsager, Rønde, Følle og Ugelbølle.

Fodboldafdelingen har på den pæne side af 350 medlemmer.

Rikke Baarstrøm har selv to velvoksne sønner, der er flasket op med fodbold i TRIF, Hjalte og Noah Baarstrøm, som nu gør sig på klubbens seniorhold som kompetente målmænd.

Egentlig er hun håndboldpige fra Sjælland, landsbyen Borup. Hun kom til Jylland i 1994. Foreningskulturen har hun således fået ind under huden i de unge år, og Rikke Baarstrøm fremhæver altid, at TRIF Fodbold er et fællesskab med plads til alle uanset fodboldmæssige kvaliteter.

Det er netop særligt TRIF Fodbolds målrettede arbejde med børnefodbolden, som har bragt klubben til tops i Danmark.

Hver tirsdag er Rikke Baarstrøm selv i ilden som tovholder for andre modne damers fodboldfitness på kunstgræsbanen. Et par gode håndfulde omklædte damer giver den gas i en time.

TRIF Fodbold laver også træning for Syddjurs borgere med diagnosen demens i projektet FC Demens i samarbejde med Syddjurs Kommune

Som vinder af ’Årets Fodboldklub 2022’ går TRIF nu videre til den europæiske kåring af Årets Fodboldklub i Europa, som afgøres inden så længe. En UEFA Champions League titel er da heller ikke at foragte.

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.